Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Lily´s K. Organic Mighty Duck Mini Jerky

19,00 DKK

Lily´s K. Organic Mighty Duck Mini Jerky

Lækre hundesnack med vildt tasty og smagfuld andekød. En smag der vil få tænderne til at løbe i vand på din hund.

 

Beskrivelse

Lily´s K.Organic Mighty Duck Mini Jerky

Lily´s K. Organic Mighty Duck Mini Jerky lavet på en en opskrift med bagrund af lækre hunde snack med tørret og rent andekød.  Giv din hundehvalpe den bedste start på et langt og sundt liv. Et sundt liv starter med sund og god snack. Vores test piloter stoppede ikke før posen var helt tom. Forkæl din hund med Hunde snack fra Lily´s K. der er noget ganske særligt i luksus klassen. Kender du ikke til Lilys K. er det noget du bestemt ikke vil være foruden. Hvis du er til naturlige og sunde hunde snack. Det bliver hurtigt et must have og noget du gerne vil give din hund.

Lily´s Kitchen er noget særligt

Lily’s Kitchen er opkaldt efter en kvinde ved navn Lily.  Der er en kærlig stædig Border Terrier tæve på 16 år.  Lily er smagsdommer og chef smager, og inspirationen bag de fleste opskrifter i Lily’s Kitchen. Hun elsker stadig sit arbejde! Henrietta, Lily’s ejer, skaber de sunde, økologiske opskrifter i samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd. Et familie firma der sætter en ære i at fremstille sund og ægte hundemad og hundesnack uden nogen former for tilsætning stoffer. her er en serie alle hunde kan benytte og det gælder også sarte samt  allergi følsomme hunde.  Det hele udspringer af ren og skær kærlighed. I jagten på det gode hundeliv går Jekas forrest. Find det lækreste til din hund her.

Team Jekas

Vi er lige ved hånden hvis du har spørgsmål kan du enten ringe til os på +45 31 15 54 23 eller du kan sende en mail Her.  Team Jekas vil blive glade hvis du deler dine indkøb med os på #Jekashundogkat på Instagram eller på Facebook.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
FunktionDB

MærkevDB

DyrDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Organic Mighty Duck Mini Jerky”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0