Lilys-kitchen-hvalpe-foder-og-hundefoder-til-små-hundeLilys-kitchen-hvalpe-foder-og-hundefoder-til-små-hunde

Lily´s K. Puppy Chicken test

Fra: 199,00 DKK / month

Her et fuldfoder til hvalpe & små hunde.

Et kornfrit hvalpefoder med kylling og  laks fra det kendte brand Lilys Kitchen. Det er hvalpefoder der giver en god start på livet et naturlig  og sundt kvalitets foder.

Clear

Lily´s Kitchen Puppy Chicken

Lily´s Kitchen Puppy Chicken og laks er et Et kornfrit hvalpefoder med kylling og  laks fra det kendte brand Lilys Kitchen. Det er hvalpefoder der giver en god start på livet et naturlig  og sundt kvalitets foder.

Lily´s Kitchen har mange sundheds fremme ingredienser såsom laskeolie, til at konditionere pels og hud, glukosalmin og chondroitin fra at hjælpe og fremme sunde, voksende led, prebiotoka til at understøtte en god fordøjelse samt vitaminer og  mineraler til at nære de vigtigste næringstoffer.

Lilys Kitchen har her lavet et unikt hvalpefoder til hvalpe og små hunde, et komplet fuldfoder. Din hund fortjener en sund og god start i livet.

  • Puppy Free Run Chicken & Scottish Salmon
  • Andre fordele: FOS, MOS, glukosamin og kondriotinsulfat, urter, vitaminer og mineraler til
  • udvikling af immunforsvaret.
  • Sammensætning: protein 29 %, fedt 14 %, energi 363 kcal/100 g.
  • Passer til hvalpe i vækst, som får alt hvad de behøver til en sund vækst, udvikling af
  • Immunforsvar og nøje udvalgte ingredienser og prebiotika til den bedst mulige fordøjelse.

Lily´s Kitchen Puppy Chicken

Et fuldfoder der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom.

Lily´s kitchen bruger fanske enkelt kun ordentligt kød i opskrifterne: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen nasties.

Et fuldfoder til hvalpe fra 8 uger til 12 mdr. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder med denne hvalpefoder til din hund er 14 måneder gammel.

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her 

Vægt 2.5 kg
Abonnementsperiode

4 uger, 8 uger, 12 uger, 16 uger

Vægt

2,5kg, 7kg

Dyr

Hund

Funktion

Hundefoder

Sammensætning:
38% frisk tilberedt kylling, 24%, kyllingelever , 7% laks. Søde kartofler, ærter, linser, ærteprotein, hørfrø, æg, kyllingesky, calciumcarbonat, Laksolie, fructo oligosaccharider 2,5 g / kg, mannan-oligosaccharider 2,5 g / kg, æbler, vitaminer & mineraler, gulerødder, spinat, Tranebær, glucosamin 175 mg / kg, methylsulfonylmethan 175 mg / kg, chondroitinsulfat 125 mg / kg. Botaniske urter: lucerne, hyben, fuglegræs, gyldenris, goldenrod, brændenælde, søgræs, selleri frø, mælketistel, mælkebøtte rod, burre rod, Marigold kronblade, cikorie rod.

Kosttilskud (pr. Kg):
  A-vitamin 15.000 IE, vitamin D 2.250 IE, vitamin

E 100 IE. Sporelementer: zinkaminosyrechelathydrat 333 mg, jernaminosyrechelathydrat 333 mg, manganaminosyrechelat
Hydrat 223 mg, aminosyre kobberchelathydrat 150 mg, organisk selen S.cerevisiae CNCM I-3060 130 mg, vandfri

Analytiske bestanddele:
Råprotein 29%, Råt fedt & olie 14%, Råfiber 3%, Rå aske 6%, Omega-6 2%, Omega-6 6,2%,Omega 3 1,5%,  Calcium 1,2%, fosfor 1,%.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Puppy Chicken test”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen