Lily´s K. Duck &Venison

29,00 DKK

Scrumptious Duck & Venison Sausages

Lækre og kødfyldte Pølser af frisk and & hjort. Pels børn elsker de lækre og velsmagende pølser der her er fyldt med dejlig frisk ande- og hjortekød.

Lily´s K. Scrumptious Duck & Venison

Lækre og kødfyldte Pølser af frisk and & hjort. Pelsbørn elsker lækre og velsmagende pølser der her er fyldt med dejlig frisk ande- og hjortekød. En rigtig god og tasty belønnings godbid der får hunde til at hoppe og danse af glæder verden over. Du kan være sikker på disse godbidder er sunde og allergivenlige baseret på Lily´s opskrift. Poser indeholder 70 gram og  er med snaplukning.

Kalorier

  • 412 kcal / 100 g

Analytiske bestanddele:

  • Råt protein: 32%
  • Råt fedt: 25%
  • Rå fibre 2%
  • Rå ask: 4%
  • Fugt 17%

Lily´s Kitchen er et familie firma der sætter en ære i at fremstille ægte hundemad og hund snack, der ikke indeholder tilsætning stoffer. Lily´s Kitchen  er en serie af hundefoder og snack der kan gives til alle hunde Inkl. hvalp og allergi hunde.

Her er en snack du må prøve og der hurtigt bliver et must have på grund af det er sund og smagfuld snack til din hund.Du kan se hele vores sortiment Her

Lily´s Kitchen

Lily’s Kitchen er opkaldt efter en kvinde ved navn Lily.  Der er en kærlig stædig Border Terrier tæve på 16 år.  Lily er smagsdommer og chef smager, og inspirationen bag de fleste opskrifter i Lily’s Kitchen. Hun elsker stadig sit arbejde! Henrietta, Lily’s ejer, skaber de sunde, økologiske opskrifter i samarbejde med dyrlæger, andmænd og ernæringseksperter.  Det hele udspringer af ren og skær kærlighed, til Lily og alle verdens hunde.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 0.1 kg
Dyr

Hund

Funktion

Godbidder

Mærke

Lily´s Kitchen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Duck &Venison”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen