Lily´s Kitchen Senior RecipeLily´s Kitchen Senior Recipe

Lily´s K Senior Recipe

29,00 DKK159,00 DKK

Senior Recipe Proper Food

Her er en håndlavet , kornfri opskrift specifikt tilpasset til ældre hund. Den er lavet på kalkun, frugt, grønt og en special blanding af botaniske urter. Lily´s et alternativ valg til hunde, der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på dåsefoder og foder. Lily´s kitchen

 

 

 

 

 

Ryd

Lily´s K Senior Recipe med frisklavet Kalkun, Tranebær og Pastinak

Lily´s K  Senior Recipe et alternativ valg til hunde, der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på dåsefoder og foder. Lily´s kitchen  Senior Recepie har fokus på at hunde bør spise ordentligt foder, der er naturligt nærende. Her er en håndlavet , kornfri opskrift specifikt tilpasset til ældre hund. Den er lavet på kalkun, frugt, grønt og en special blanding af botaniske urter.Senior Recipe har fokus på at hunde bør spise proper food, der er naturlig sund og nærende.

Lily´s Kitchen Senior Recipe

Lily´s K  Senior Recipe ernæringsmæksige komplette, kornfri genopretnings recept er en kombination af beroligede ingredienser, herunder er frisk hjort, fasan og lak.  Kan være et alternativt valg for senestive og følsomme hunde der kan være allergiske overfor traditionelle proteinkilder. Hver eneste måltid er tasty, velsmagende, sunde grøntsager – kartofler ( en kilde til kalium) og butternut ( fyldt med A & C-vitaminer) Her under er selvfølgelig inkluderet de unikke blanding af urter for at give den bedste sundhedsmæssige fordel for din hund.

  • Foderet serveres ved stuetemperatur
  • sammen med en skål med frisk vand.
  • Opbevares tørt og køligt.
  • Efter åbning opbevares foderet i køleskab og bruges indenfor 2 dage.

Team Jekas

 Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende en mail Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

Eden hundefoder

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her 

Vægt 0.4 kg
Antal

1stk, 6stk

Funktion

Hundefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
60 % frisk kalkun, tranebær (4 %), pastinak (3 %), gulerødder, sukkerærter, vitaminer og chelaterede mineraler, lakseolie (0,1 %), grønlæbet musling (0,1 %), tang, præbiotisk FOS og MOS (0,2 %). Plantepræparater og urter: gyldenris, nælde, anisfrø, sellerifrø, hyben, morgenfrueblade, burresnerre, tang, alfalfa, almindelig marietidselfrø, mælkebøtterødder, burrerødder.

Tilsætningsstoffer (pr. kg):
Vitaminer: vitaminer: vitamin D3 200 IE, vitamin E 20 mg.

Sporstoffer:
zink (som zinkaminosyrechelat-hydrat) 15 mg, kobber (som kobber(II)- aminosyrechelat, hydrat) 1 mg, mangan (som mangan-(II) -aminosyrechelat, hydrat) 1.4 mg, jod (som calciumjodat, vandfrit) 0,75 mg.

Teknologiske tilsætningsstoffer:
johannesbrødkærnemel 1 g.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 10,4 %, råfedt 5,1 %, råaske 2,4 %, træstof 0,8 %, vand 80 %, omega-3 0,1 %.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K Senior Recipe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen