Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Lily´s K. Wholesome Veggie Feast

Fra: 29,00 DKK

Vegetariske proteiner og lækre grøntsager 375 g

Er en erfaringsmæssig komplet og  vådfoder.  Med super lækre vegetarisk proteiner og et fantastisk udvalg af de specielle urter og lære friske grøntsager. Lily´s k. er et alternativ valg til hunde, der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på vådfoder og foder. Et valg din hund vil elske.

Ryd

Beskrivelse

Lily´s K. Sund Veggie Feast

Lily´s Kitchen  Sund  Veggie Feast Wholesome.  Er en erfaringsmæssig komplet og kødfri medley sprængt gudhded! Med super lækre vegetarisk proteiner og et fantastisk udvalg af de specielle urter og lære friske grøntsager. Lily´s k. et alternativ valg til hunde, der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på vådfoder og foder. Et valg din hund vil elske. Du kan se vores udvalg Her. 

Her er en sund måde at introducere nogle spændende variationer i din hunds daglige kost, og et alternativ til en varieret madplan. Introduktionen af den aller første veggie- venlige opskrift fra Lily´s Kitchen.  Ernæringsmæksigt komplet og lavet af de lækre vegetariske proteiner, som cottage cheese, æg, linser og amaranth, blandet med friske og elvvende grøntsager.

  • Foderet serveres ved stuetemperatur
  • sammen med en skål med frisk vand.
  • Opbevares tørt og køligt.
  • Efter åbning opbevares foderet i køleskab og bruges indenfor 2 dage.

Lily´s Kitchen Sund Veggie Feast

Lily´s ernæringsmæksige komplette, kornfri genopretnings recept er en kombination af beroligede ingredienser, herunder er frisk hjort, fasan og lak.  Kan være et alternativt valg for senestive og følsomme hunde der kan være allergiske overfor traditionelle proteinkilder. Hver eneste måltid er tasty, velsmagende, sunde grøntsager – kartofler ( en kilde til kalium) og butternut ( fyldt med A & C-vitaminer) Her under er selvfølgelig inkluderet de unikke blanding af urter for at give den bedste sundhedsmæssige fordel for din hund.

Lily´s Kitchen Senior Recipe – Opkaldt efter Lily

Lily’s Kitchen er opkaldt efter en kvinde ved navn Lily – der er en kærlig stædig Border Terrier tæve på 16 år.  Lily er smagsdommer og chef smager, og inspirationen bag de fleste opskrifter i Lily’s Kitchen. Hun elsker stadig sit arbejde! Henrietta, Lily’s ejer, skaber de sunde, økologiske opskrifter i samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd – og det hele udspringer af ren og skær kærlighed til Lily og alle verdens hunde.

Eden hundefoder

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her 

Team Jekas

 Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende en mail til os Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

 

Yderligere information

Vægt 0.4 kg
AntalDB

,

FunktionDB

MærkevDB

DyrDB

Sammensætning:
gulerødder (10 %), hytteost (10 %), pastinak, tørret æg, græskar (6 %), broccoli, amarantflager (5 %), hørfrøolie, havreflager, æbler, grønne bønner, kikærter, gær, vitaminer og chelaterede mineraler, linser.

Tilsætningsstoffer (pr. kg): Vitaminer:
vitamin D3 300 IE, vitamin E 30 mg.

Sporstoffer:
zink (som zinkchelat af glycinhydrat) 30 mg, selen (som natriumselenit) 0,01 mg.

Teknologiske tilsætningsstoffer:
johannesbrødkærnemel 1 g.

Analytiske bestanddele:
6 %, råfedt 6,1 %, råaske 1,4 %, træstof 0,4 %, vand 73 %.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Wholesome Veggie Feast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0