Lily´s K. Wild Campfire stewLily´s K. Wild Campfire stew

Lily´s K. Wild Campfire stew

29,00 DKK159,00 DKK

Wild Campfire Stew 

Her er en uimodståelig kornfri opskrift er lavet med frisklavet hjort, fasan og laks, og kan være et alternativt valg for hunde, der kan være allergiske over for de traditionelle proteinkilde

 

 

Lilys et alternativ valg til hunde, der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på vådfoder og foder. Lily´s kitchen  Senior Recepie har fokus på at hunde bør spise ordentligt foder, der er naturligt nærende. Perfekt til senestive maver og allergi hunde.

Ryd

Lily´s K. Wild Campfire stew

Lily´s K. Wild Campfire stew. En virkelig tasty og  kornfri opskrift der er lavet med frisklavet hjort, fasan og laks. Det  kan være et godt alternativt for alle hunde, der kan være allergiske over for de traditionelle proteinkilder. Hver lækker servering er fuld af velsmagende, sunde grøntsager – kartofler (en kilde til kalium) og butternut squash (fyldt med A & C-vitaminer). Vi inkluderer vores unikke blanding af urter for at hjælpe med at give de allerbedste sundhedsmæssige fordele for din hund. Vil du gerne se andre varianter af Lily´s Kitchen kan de se vores udvalg Her. 

Meddelelse om sundhed og sikkerhed:
Fordi vi bruger frisklavet hjortekød, kan der være en sjælden chance for at finde et lille stykke skud i denne opskrift. Vi kan forsikre dig om, at vi tager de største pleje og sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at der ikke er noget skud tilbage i kødet, men meget lejlighedsvis kan et lille stykke have sluppet væk fra os.

Her er en sund måde at introducere nogle spændende variationer i din hunds daglige kost, og et alternativ til en varieret madplan. Introduktionen af den aller første veggie- venlige opskrift fra Lily´s Kitchen.  Ernæringsmæksigt komplet og lavet af de lækre vegetariske proteiner, som cottage cheese, æg, linser og amaranth, blandet med friske og elvvende grøntsager.

  • Foderet serveres ved stuetemperatur
  • sammen med en skål med frisk vand.
  • Opbevares tørt og køligt.
  • Efter åbning opbevares foderet i køleskab og bruges indenfor 2 dage.

Lily´s Kitchen

Et foder der er baseret på brugen af 100 % frisk lavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Super god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og hund  og for at give  et langt liv uden sygdom.

Lilys kitchen bruger fanske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Eden hundefoder

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os

Vægt 0.4 kg
Antal

1stk, 6stk

Funktion

Hundefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
65 % frisk til beredt Venison  (40 %), fasan (15 %) Laks. Kartofler (3%), Butternut Squash, grønne bønner (1%), æbler, vitaminer og mineraler, hampolie (kilde til Omega 3 & 6). Urter & botanik: Gylden stang, brændenælde, anis, selleri frø, rosaskibe, ringblomst kronblade, kløver, tang, alfalfa, mælke tistel, mælkebøtte rod, burdock rod

Tilsætningsstoffer (pr. kg):
Vitaminer: vitaminer: vitamin D3 200 IE, vitamin E 20 mg.

Sporstoffer:
zink (som zinkaminosyrechelat-hydrat) 15 mg, kobber (som kobber(II)- aminosyrechelat, hydrat) 1 mg, mangan (som mangan-(II) -aminosyrechelat, hydrat) 1.4 mg, jod (som calciumjodat, vandfrit) 0,75 mg.

Teknologiske tilsætningsstoffer:
johannesbrødkærnemel 1 g.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 10,4 %, råfedt 6,6 %, råaske 2,4 %, træstof 0,8 %, vand 77 %, omega-3 0,1 %.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Wild Campfire stew”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen