Lily´s K.FISHY FISH PIE 400GLily´s K.FISHY FISH PIE 400G

Lily´s K. FISHY FISH PIE

29,00 DKK159,00 DKK

Vådfoder med kalkun, Laks og sild

Kornfri hunde foder med sunde og naturlige ingredienser. Bæredygtige fisk der bruges er en fantastisk kilde til esentielle fedtsyrer inkl. Omega3  til at opretholde en sund hud og pels.

 

Ryd

Lily´s Kitchen Fishy Fish Pie Dåsemad

Lily´s Kitchen Fishy Fish Pie Dåsemad 400g lavet på  Den bæredygtige fisk der bruges er en fantastisk kilde til essentielle fedtsyrer inkl. Omega 3  til at opretholde en sund hud og pels. Et måltid der er frisk og tasty, enhver hund vil elske det.  Et fristende vådfoder der er komplet med laks, sild og kalkun sammen med grøntsager og de unikke botaniske urter. Fishy Fish Pie er med Proteinkilder fra friske laks 15 %, sild 15 % og kalkun 30 %. Energi 104 kcal/100 g. Indeholder kalkun som tillæg til fisk.

Lily’s Kitchen er opkaldt efter en kvinde ved navn Lily – der er en kærlig stædig Border Terrier tæve på 16 år.  Lily er smagsdommer og chef smager, og inspirationen bag de fleste opskrifter i Lily’s Kitchen. Hun elsker stadig sit arbejde! Henrietta, Lily’s ejer, skaber de sunde, økologiske opskrifter i samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd – og det hele udspringer af ren og skær kærlighed til Lily og alle verdens hunde.

  • Foderet serveres ved stuetemperatur sammen med en skål med frisk vand.
  • Opbevares tørt og køligt.
  • Efter åbning opbevares foderet i køleskab og bruges indenfor 2 dage.

Et fuldfoder der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom.

Lilys kitchen bruger fanske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 0.4 kg
Antal

1 stk, 6 stk

Funktion

Hundefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
60 % frisklavet: kalkun (30 %), sild (15 %), laks (15 %). Kartofler (4 %), ærter, gulerødder, spinat, vitaminer og chelaterede mineraler, hampeolie. Plantepræparater og urter: gyldenris, nælde, anisfrø, sellerifrø, hyben, morgenfrueblade, burresnerre, tang, alfalfa, almindelig marietidselfrø, mælkebøtterødder, burrerødder.

Tilsætningsstoffer (pr. kg): Vitaminer: vitamin E 20 mg.

Sporstoffer:
zink (som zinkaminosyrechelat-hydrat) 25 mg, kobber (som kobber(II)-aminosyrechelat, hydrat) 2 mg, mangan (som mangan-(II)-aminosyrechelat, hydrat) 1.4 mg, jod (som calciumjodat, vandfrit) 0,75 mg.

Teknologiske tilsætningsstoffer:
johannesbrødkærnemel 1 g.

Analytiske bestanddele:
10,3 %, råfedt 6,6 %, råaske 2,0 %, træstof 0,4 %, vand 79 %.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. FISHY FISH PIE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen