Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Luxor natur med plys

Fra: 899,00 DKK

Et lille krads  i HAY stilLuxor Kradsetræ med bund i Biketræ med Sort eller Natur Berber sisal. Her er Dansk Design, Dansk Håndværk med bæredygtige materialer der er leveret og produceret i Danmark.

 

 

Ryd

Beskrivelse

ActiveCats Luxor natur med hængehylde

ActiveCats Luxor natur med hængehylde i plys, nanno eller læder. Vi har fokus på du som kunde får det rigtige kradsetræ til din kat. ActiveCats er der aftagelige betræk på alle hylder og huler. Der kan tilkøbe løsdele efter hånden som tingene trænger til udskiftning eller hvis du vil udbygge eller ombygge, det kradsetræ du har. Luxor natur med hængehylde praktisk og let at flytte rundt således din kat kan være i nærheden af hvor du er. En kat vil gerne være i nærheden af sin ejer for på den måde at have en tæt kontakt. Med et pladsbesparende kradsetræ, har du her en mulighed for lige præcis at opfylde dette behov og har du lidt med plads, kan det være en rigtig god mulighed. Tag en tur rund på shoppen og se mulighederne, vi er sikre på du kan finde et kradsetræ, der matcher dine ønsker og behov.

ActiveCats er en dansk producent

  • Systemet kan udvides og udskiftes efter behov.
  • Dansk producent der har 25 års erfaring
  • Hængehylde Ø50 cm
  • Birketræs Bund  Ø 50 cm (anti skrid )
  • Endestykker på søjler er Birketræ 83 cm x Ø13 cm
  • 100 % Berber Sisal

Tekstiler du kan vælge

  •  Korthårs Plys :   Plys: Creme, Grå, Sort ( vaskbar 30 grader)
  •  Nanno:               Lys, Sort, Turkis, Navy Blue, Vinrød  ( Møbel stof smuds- og vandafvisende) vaskbar 30 grader
  • Læder:                Lys, Grå, Sort

Team Jekas – din ekspert.

Vi står som altid klar til at rådgive dig både inden, under og efter bestilling. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Hvis du er mere interesseret i at købe et helt nyt kradsetræ fra ActiveCat – kig rundt på shoppen og bliv inspireret. Vi ønsker dig god fornøjelse! Har du brug for vejledning kan du kontakte os.  Team Jekas bliver rigtig glade, hvis du deler  dine indkøb med os Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube Her.

Yderligere information

Vægt 6 kg
Søjlev2

,

TekstilDB

Creme Plys, Grå Plys, Sort Plys, Lys Nanno, Sort Nanno, Turkis Nanno, Vinrød Nanno, Navey Blue Nanno, Lys Læder, Grå Læder, Sort Læder

VægtDB

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luxor natur med plys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0