Måne og Stjerner | S

139,00 DKK

..Kattetegn Måne og Stjerner – Red Dingo, Nikkelfri i høj kvalitet, rustfritstål og emalje, inkl. gravering og levering.

Varenummer (SKU): Red Dingo Kattetegn 01-MN-DB / S Kategori: Tags: , , , , , ,

Kattetegn Måne & Stjerner small

Kattetegn Måne & Stjerner small er her i en fantastisk høj kvalitet med GLITTER farvet emalje med kødben udført i rustfrit stål og belagt med emalje. Tegnet leveres fragtfrit. Det er dybde graveret, høj kvalitet og det holder både farve og gravering. Kattetegn fra Red Dingo er dybde graveret og i poleret rustfrit stål med pote. Kattetegnet graveres på bagsiden. Der medfølger split ring til Kattetegnet.  Nikkelfri katte tegn og ID-tegn i topkvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering.   Ring medfølger til at fastgøre af alle ID-tegn til halsbånd eller sele. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i en flot halskæde, så du også kan finde hjem, hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen. Alle tegn fra Red Dingo ligger i small, medium og large.  Jekas.dk anbefaler altid størrelse small til kat. Grundet størrelse og vægt. Er ID-tegn i small velegnet til alle størrelser katte.

  • Kattetegn sendes direkte til dig fra gravøren
  • kattetegn udført i rustfrit stål inkl. gravering
  • Tegnet er dybde graveret og en god kvalitet
  • Lækkert hundetegn udført i rustfrit stål
  • Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
  • Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
  • Leveringstiden er 10-15 hverdage (Post Danmark)
  • Størrelse: 2 2cm / 0.5 gram

Er et kattetegn nødvendigt?

Som udgangspunkt er der ingen lov der siger en kat skal bære et kattetegn eller ID-tegn. I dag hvor mange katte er udstyret med en chip eller deres tatovering ikke kan læses. Så viser et Kattetegn eller et ID-tegn , at  katten har en ejer og hvor katten bor. Team Jekas anbefaler at du har et tegn på din kat, så din kat kan komme hjem til dig, hvis den skulle blive væk.

Står du med spørgsmål

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

 

Vægt 0.1 kg
Farve

Blå

Mærke

Red Dingo

Størrelse

S

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Måne og Stjerner | S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen