Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Matatabi Game Stick

25,00 DKK

Matatabi Game Stick

Kattelegetøj med naturlige fjer, er allerede er et HIT når det gælder katte legetøj –  Naturlig Asiatisk katte legetøj i neutral farve og tilbage til naturen.

 

Beskrivelse

Matatabi Feather Game stick – Naturlegetøj

Matatabi Feather Game Stick er et naturlegetøj, med presset Ct penken er en af favoritterne i kattelegetøj.  Når det gælder det nyeste kattelegetøj på markedet. Her er der noget katten kan lege med og få fat i. Katte elsker bolde og her er der en bold med sticks der ender ud med sjove og levende fjer.

Katte elsker fjer og når der her er fjer og bold samme, bliver det et sjovt og spændende stykke katte legetøj.  Et hit til legesyge katte.Den urgamle form for katteurt sikre din kat finder legetøjet spændende og sjov at leve med. Dette kattelegetøj giver time vis af sjov underholdning og  kvalitets legetid tid til katte.

Matatabi Feather Game stick – Naturlegetøj

Dette katte legetøj stammer fra det gamle Asien,  hvor det i århundreder har givet katte ekstra sjov. Matatabi er en Asiatisk busk hvor der kan bruges grene, blade, frugter og det anvendes her i Matatabi Feather Game stick. Den er god til f.eks. hvis du får en kattekilling hjem der lige er kommet væk fra sin familie, dens katte mor og dens søskende. Her vil  Matatabi give tryghed og hygge på engang.

Et kattelegetøj der er så meget mere end bare et stykke legetøj. Her er der tænkt på miljøet, intet plastic og intet usundt for katten. Der er kun brugt naturlige materialer. Det  naturlige vinder ind og i den grønne omstilling. Et perfekt stykke naturvenlig katte legetøj. Jekas.dk kan varmt anbefale denne nyhed,  der allerede er et HIT når det gælder kattelegetøj – Back to Nature

  • Fungere som katteurt
  • 100% Naturlig
  • Matatabi
  • med Fjer

Team Jekas er altid lige ved hånden

Har du spørgsmål til en vare eller andet kan du ringe til os eller du kan sende en mail Her.  Har du lyst kan du dele dine indkøb med Team jekas ved at @jekashundogkat på Instagram eller på facebook. Du kan følge os Her 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
FunktionDB

DyrDB

FarveBD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Matatabi Game Stick”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0