Tilbud!
Melon MAdness Puzzle & Play Nina Ottesen aktivitetslegetøjMelon MAdness Puzzle & Play Nina Ottesen aktivitetslegetøj

Melon Puzzle & Play

169,00 DKK

Kæmpe Hit hos 

Melon Madness Puzzle & Play fra Nina Ottesen. Her kan du udskifte din almindelige foderskål, og fodre katten med dette aktivitetslegetøj,

Melon Madness Puzzle & Play

Sansespil Nina Ottesen Petstage stimulerer kattens naturlige jagtinstinkt. Katten “jagter” sin belønning ved at skyde på blokkene og tænde på de sorte frøstykker for at finde de skjulte godbidder. Udviklet specielt til katte med deres naturlige bevægelser og instinkter i tankerne samt lavet i en god form, så de kommer katten til gode.

Lad din kat opdage de 6 snackhuller, og flyt de 6 snackblokke indeni for at lægge snack ned i fordybningerne. Hældningen i spillet bidrager til udfordringen. Juster sværhedsgraden, når din kat lærer, hvad katten skal gøre. For begyndere – læg snacks i fordybningerne og skub de sorte “frø” -stykker til siden, så det bliver lettere at finde slik. Forøg sværhedsgraden ved at dække fordybningerne med sorte “frø” -stykker, og placer også snacks inde i blokkene, så katten skal arbejde for at skubbe disse over fordybningerne og tilbage for at få adgang til snackene. Vis din kat, hvordan spillet fungerer, og opmuntre dem til at finde belønningen. Se Melon Madness Puzzle og Play i aktion.

Sansespil Nina Ottesen Petstage

For at kunne stimulere kattens medfødte jagtinstinkter kan man skjule Melon Madness Puzzle & Play forskellige steder hver dag. Og gerne i forskellige rum, bag en dør eller bag en sofa. Husk katten leget når den vil og ikke når du vil. Når du finder nye steder til aktivitetsspillet, kan katten jage og lege, når den har lyst til det.

Håndvask med varmt vand og vaskemiddel, skyl rent og lad det tørre. Nina Ottosson aktivitetsspil modvirker kedsomhed, hjælper med at reducere destruktiv adfærd og aktivere din kat mentalt. Det er Hide & Seek med tryk på belønning, og nysgerrige katte elsker det. Vil du gerne se vores udvalg i aktivitetslegetøj 

  • Petstages Puzzle er lavet af gødevaregodkendte materialer.
  • Ingen løse dele
  • Nem rengøring
  • Materiale en blanding af træ og plast
  • Må ikke komme i opvaskemaskine
  • Størrelse 26,6 x 7 x 26,5 cm
  • Holdes utilgængeligt for børn
  • Katten holdes under opsyn

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 1.2 kg
Længde

26,5 cm

Funktion

Aktiverings legetøj

Dyr

Kat

Farve

Vinrød

Bredde

26,5 cm

Højde

7 cm

Mærke

Nina Ottesen, Petstages

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melon Puzzle & Play”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen