Melson Mini Kennel Sort BæretaskeMelson Mini Kennel Sort Bæretaske

Melson Mini Kennel

1.399,00 DKK

Sort Bæretaske

Melson Mini Kennel Sort Bæretaske, kvalitet, sikkerhed og komfort til alle katte og mini hunde samt mindre hunde racer.

 

 

 

 

Melson Mini Kennel Sort Bæretaske

Melson Mini kenel Sort Bæretaske . Melson står for kvalitet og for et detaljere design. Der sammen med lækre og slidstærke materialer er et af de produkter, vi bare må have. Melson Mini Kennel Sort bæretaske og transporttaske er i en kvalitet man ikke kan undvære.

  • 48 X 28 X 25 cm SORT

Bæretaske Holly Comfort, Rejsetaske og Transporttaske

Bæretaske Holly også kaldet en Transporttaske er mere end bare en bæretaske eller en transporttaske. Her er der virkelig tale om både en hyggeseng, hyggehule og en Bæretaske eller transport taske. Når du skal have din pels ven med på tur. Med en rejsetaske  har du en mulighed for at have den med dig i ekskl.. sommerhus, i campingvogn eller når den skal passes fordi du er i byen. Med Bæretaske Holly også kaldet transport taske vil din hund altid være tryg og føle sig hjemme. Den er velegnet til mindre katte og mindre hunde. Og den er let at have med som bæretaske og den er let at have med i bilen som transport taske.

Transporttaske og Bære taske

Bæretasker kan få i mange varianter og design. Jekashundogkat.dk har et sortiment valgt ud fra design, kvalitet og brugervenlighed. Vi har mange forskellige mærker og vi ud vælger de bedste og nyeste inden for transporttasker og bæretasker. er en super smart og trendy transporttaske. Den har en perfekt pasform, når du skal bære din kat eller mindre hund. Din pels ven vil have mulighed for at god luftcirkulation og samtidig have et godt udsyn.  Her er en super praktisk, trendy og slidstærk bæretaske i lækker kanvas, bæretaske kan let foldes sammen, når den ikke er i brug. Lækker transporttaske, bæretaske og rejsetaske i smart og trendy kanvas stof, med fine detaljer. Bære rem har en dejlig og komfortabel skulder forstærkning hvilket er behagelig når du bærer din pels ven i længere tid.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekashundogkat.dk på Instagram lige Her. 

 

Vægt 2.5 kg
Farve

Sort

Vægt

1,4

Længde

50cm

Højde

30 cm

Mærke

Trixie

Funktion

Transport

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melson Mini Kennel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen