Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Mindekollektion Hjertestage

169,00 DKK

Her en hjertesten eller en stjernesten

Hjertestenfra Happy House til at tænde et lys i mørket. Stagen er smukt pyntet med kødben og en sød tekst. Der siger ” forever in our Harts” en sød og smuk måde at mindes dit kæledyr på.

 

Beskrivelse

Mindekollektion Hjertestage

Mindekollektion Hjertestage fra Happy House. Her en hjerteramme til favorit billedet af dit kæledyr. Stagen er pyntet med kødben, og en tekst” forever in our Harts” en sød og smuk måde at mindes dit kæledyr på.

Mindesten og Gravsten giver  værdig

Farvel fra Happy House eller med en mindesten, når et kæledyr dør mister man et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten, Gravsten, Urne eller en speciel ramme med et billede. Vil du gerne se andre varianter i kollektionen fra Happy House, kan du se kollektionen lige her.

  • Mål: 11 x 11 x 6,5 cm
  • Poltresin: Beige
  • Farve: Beige

Happy House Hjertestage – giver muligheder for at tænde lys

Billedramme Hjerte Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr og et af dine pels børn er følelsesladet , og det efterlader et stor savn og en dyb sorg.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit billede giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted – hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen.
Billedrammen er en  mindekollektion der er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. Når du har denne smukke ramme med et specielt foto  af din pels ven, kan du placere den så den får sin helt egen plads i hjemmet.

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. Se vores udvalg til katte her og til Hunde her 

Vi har et stort udvalg af de fineste mindesten, urner og gravsten til dine kæledyr! Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten, Gravsten, Urne eller en speciel ramme med et billede.

 

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
DyrDB

, ,

FunktionDB

MærkevDB

FarveBD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindekollektion Hjertestage”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0