Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Mindekollektion Urne et sidste farvel

Fra: 329,00 DKK

En smuk urne til kaminen

En smuk urne fra Happy House er ikke bare en urne. Den er en skulptur og et symbol på hengivenhed til dit kæledyr. Mange har en flot billedramme og en Urne stående på deres kamin eller reol fra Happy House.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Mindekollektion Urne et sidste farvel – Happy house

Mindekollektion Urne fra Happy House – et sidste farvel

En smuk urne  der kan pynte på din kamin, eller på din reol.  Smukt sammen med et  favorit billedet  af din bedste ven med der er et  elsket medlem af familien. De har minder i hjertet der ikke er glemt, en værdig afsked er et must have når et familie medlem drager over regnbuebroen.

Mindekollektion – Når vi anskaffer os en lille hvalp,  og inderst inde ved vi godt, at vi en skønne dag skal tage afsked med den. Det er altid hårdt at sige farvel til sin tro følgesvend. Med denne smukke gravsten, kan  du pynte det sted i haven, du har valgt, at din hund eller kat skal begraves. Nu kan du altid mindes alle de gode stunder i havde sammen.

Mindekollektion  Urne er fra Happy House og lavet i en smukt design med fine detaljer der gør urnen unik  at have stående i hjemmet  på den specielle plads der er når dit kæledyr bliver kremeret.
Her en smuk urne til at opbevare asken fra dit kæledyr. Du kan have urnen stående på reolen eller du kan grave den ned, uanset hvad du vælge så har du et minde

Mindesten, Urne og Gravsten giver værdig  Farvel fra Happy House eller med en mindesten. Når et kæledyr dør mister man et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten, Gravsten, Urne eller en speciel ramme med et billede.

Mindekollektion Urne

Mindekollektion Urnen er lavet i Glaseret keramik  og den flotte glasering giver et smukt look. Det fine hjerte dekoreret med  engle vinger og små fine pote aftryk, sammen med teksten ” Forever in our Hearts ”
En afsked med farvel med værdighed og et farvel til et elsket familiemedlem.

  • Mål: H:13,5 x B:13,5 x Det Tykkested på krukken: 18,5 cm
  • Designet i smuk glaseret Keramik
  • Farve: Grå / Beige

I vores familie har vi brugt en måde der gør det let for børnene at forstå.  Vi gjorde klar og gravede et hul og børnene fandt  ( hundens favorit  tæppe, et stykke legetøj og det børnene syntes der skulle med i kassen ).
Så lavede vores børn og vi blomster kranse og lagde på graven. Bagefter var der Boller og kakao hvor vi så kunne svare på de spørgsmål der nu måtte komme.
Du syntes måske det er omstændeligt , men for os gjorde det en forskel. Børnene fik sagt farvel på en god måde og det blev håndgribeligt , samtidig med og de havde et sted at mindes deres bedste ven. Indtil  det kom på afstand, som det jo heldigvis gør.

Du kan se vores udvalg i Mindesten og Gravsten Her  eller Her

Yderligere information

Vægt 2.1 kg
FarveBD

,

DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindekollektion Urne et sidste farvel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0