mindekollektion hjerte
Minderamme-Hjerte-Happy-house-favorit-kollektion1
mindekollektion hjerte

Minderamme Hjerte til Favorit billede

195,00 DKK

Minderamme Hjerte Happy House 

Her er en unik og meget smuk  ramme,  der har plads til dit favorit  billede af din kat. At sige farvel til sit  kæledyr skærer i hjertet og er meget følelsesladet : Her er vores mindekollektion der er speciel designet til at skabe smukke minder for vore pels børn.

 

Minderamme Hjerte Happy House

Minderamme Hjerte Happy House  med en smuk stage fra Happy House. Her er en unik og meget smuk stage.  En sød lille ramme med plads til et sødt billede af dit kæledyr – små fine poter pryder denne ramme og et hjerte med teksten “Forever in our hearts” siger mere end ord.At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. En killing eller en kat  er en del af familien og uanset hvor lang eller kort tid den har været i familien. Vil den være savnet når den alt for tidligrykkes væk fra familien.

Minderamme Hjerte Fra Happy house

Billed-ramme Hjerte Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr og et af dine pels børn er følelsesladet , og det efterlader et stor savn og en dyb sorg.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit foto af din kat,  giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted – hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Billed-ramme er en  mindekollektion, der er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.  At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. Se vores udvalg til katte her og til hunde Her. 

  • Mål: 14,5 x 3,5 x 14,5 cm
  • Polyresin: Grå
Mindesten og Gravsten giver et værdig farvel og du kan altid have din bedste ven tæt på dig. Med et vellignende foto og på dens yndlingsplads.
Vægt 0.9 kg
Farve

Grå

Dyr

Kat

Funktion

Billedramme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minderamme Hjerte til Favorit billede”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

1
Scroll til toppen