Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Minderamme Hjerte til Hund

195,00 DKK

Minderamme Hjerte Happy House 

Her er en unik og meget smuk  ramme,  der har plads til dit favorit  billede af din kat.

 

Beskrivelse

Minderamme Hjerte til Hund – Happy House.

Minderamme Hjerte tl Hund – Happy House. Her er en unik og meget smuk  billed-ramme,  der har plads til dit favorit  billede af din kat. En kat er en del af familien og uanset hvor lang eller kort tid den har været i familien. Vil den være savnet når den alt for tidligrykkes væk fra familien.   Rammen er dekoreret med små fine poter pryder og et hjerte med teksten “Forever in our hearts” Du kan se et udpluk af vores udvalg til en værdig afsked Her.

Minderamme Hjerte til Hund

Billed-ramme Hjerte Happy House  – At sige farvel til sit elskede kæledyr og et af dine pels børn er følelsesladet , og det efterlader et stor savn og en dyb sorg.  Det er dejligt at have et sted,  hvor man kan mindes sin bedste ven. Et favorit foto af din kat,  giver mulighed for at  kunne have et varigt minde.  Et helt specielt sted – hvor man kan mindes de mange gode minder man har haft sammen. Billed-ramme er en  mindekollektion, der er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr.  At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet – vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. Se vores udvalg til katte her og til hunde Her. 

  • Mål: 14,5 x 3,5 x 14,5 cm
  • Polyresin:
  • Beige

Mindesten og Gravsten giver et værdig farvel og du kan altid have din bedste ven tæt på dig. Med et vellignende foto og på dens yndlingsplads.

OBS: Du kan altid ringe til os eller du kan sende en mail til os her og vi vender tilbage.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FarveBD

MærkevDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minderamme Hjerte til Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0