Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Mindesten For Ever in our Hearts

189,00 DKK

En tekst der siger mere det hele

Mindesten No longer By my side  er både mindesten og pyntesten. Der kan sættes en stagecraft og der kan tændes et lys i mørket.

 

Beskrivelse

Mindesten For Ever in our Hearts  – Gravsten

Mindesten For Ever in our Hearts  – en sød gravsten til lys

Mindesten For Ever in our Hearts  – et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten.

Mindesten For Ever in our Hearts  med et guld hjerte og plads til et lille lys.  Det at miste et kæledyr, er som at miste et nært familie medlem. Uanset om det er alderdom, sygdom eller uheld er det  ikke noget vi kan forudsige eller spå om. Men vores hjerte vil for evigt indeholde deres minde. Her er en Gravsten eller en mindesten  med et guld hjerte.

Den kan du sætte på graven,  eller du kan sætte den på favorit hylden, der hvor din pels ven altid mødte dig når du kom hjem. Den tager ikke din sorg. Men er der  når du har brug for at tænke og mindes  de gode timer, år og dage, i havde sammen.

På den Antrasit grå sten står der  står der  In Loving memory 

Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på den favorit plads din pels ven havde i haven.  Denne model er Grå og ligner granit. Hjertet er guldfarvet. Der hvor man kan stille et glas med lys er der en fordybning. (medfølger ikke)  Den flotte sten er lavet i polyesterharpiks og den kan  stå både inde og ude, Du kan sætte et levende lys på eller du kan vælge og lægge din pels vens halsbånd eller id tegn ved stenen.

  • Mål: 20 x 7 x 12 cm
  • Farve: hvid

Har du spørgsmål til Team Jekas

Du kan enten ringe til og eller du kan sende en mail her.
Du er altid velkommen til at dele dine indkøb med Team jekas på Instagram Her @jekashundogkat

Yderligere information

Vægt 0.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten For Ever in our Hearts”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0