Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Mindesten med Guld Hjerte et varigt minde

99,00 DKK

Mindesten med Guld Hjerte

Når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien, med en mindesten eller gravsten har du mulighed for at give dit kæledyr  en værdig afsked. Denne smukke og enkle mindesten kan bruges til alle kæledyr.

 

 

Beskrivelse

Mindesten og Gravsten til Dyr

Mindesten og Gravsten med guld hjerte et varigt minde –  Gravsten når vi mister et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten.

Sød mindesten og gravsten der siger mere end ord, det lille hjerte siger alt med  guld hjerte – det at miste et kæledyr er som at miste et nært familie medlem. Uanset om det er alderdom, sygdom eller uheld er det  ikke noget vi kan forudsige eller spå om,  men vores hjerte vil forevigt indeholde deres minde. Her har du en mindesten med et guld hjerte. Den kan du sætte på graven eller du kan sætte den på favorit hylden, der hvor din hund altid mødte dig når du kom hjem. Den tager ikke din sorg men er der  når du har brug for at tænke på de gode timer, år og dage.

Mindestenen er lavet i hård polyester som er sikkert for udendørs eller indendørs brug.
Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på graven.

  • Mål 11 x 11 x 11 cm
  • Polyesterharpiks
  • kan bruges udenfor
  • Grå ligner granit
  • Hvid ligner marmor

Et farvel er svært

At sige farvel til sit elskede kæledyr er meget følelsesladet.  Vores mindekollektion er specielt designet til at skabe smukke minder for vores kæledyr. Se vores udvalg til katte her og til hunde her. Vi har samle et uniktog mindeværdigt  udvalg af de fineste mindesten, urner, billede rammer og gravsten til dine kæledyr!

Mindesten og Gravsten til Dyr

Team Jekas kan anbefale den fine mindesten eller gravsten der siger så meget mere end ord. En fin sten når det er hjertet der mindes et kært familie medlem. Har du spørgsmå til os kan du enten ringe eller du sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook vedat se med Her.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
FarveBD

MærkevDB

DyrDB

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten med Guld Hjerte et varigt minde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0