Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Mindesten Hjertesten | Pote til Dyr

135,00 DKK

I hjertet gemt men ikke glemt!

Et værdig farvel med en fin lille mindesten, betyder alt for en der mister sit elskede kæledyr.

 

 

Beskrivelse

Mindesten Hjertesten Pote til Dyr – Happy House

Mindesten Hjertesten  Pote til yr   – Happy House er en ud af en kollektion af mindesten og gravsten fra Happy House, de har lavet en skøn serie i en minde kollektion. Et elsket kæledyr får en stor plads i familiens hjerter.Der er ud over det sædvanlige og en minde kollektion , der kan stå såvel inde som udenfor.  OG derfor får de ofte en særlig plads når de tages bort fra familie, uanset tom de er syge eller gamle.  Et værdig farvel med en fin lille mindesten, betyder alt for en der mister sit elskede kæledyr. Det fine hjerte i hård Sten look er flot dekoreret. Du kan se vores udvalg til kat Her og til Hund Her. 

  • Mål: 14,5 x 12 x 5,6cM
  • Polyresin: Hardstone-look (kampesten)
  • Grå

Mindesten Hjertesten Pote til Dyr – Happy House

Jekashundogkat.dk har udvalgt en serie af Skulptur, Gravsten, Urner og ikke mindst en smuk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindesten fra Happy House, er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.

Vi ved, at dit pels barn betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten giver et værdigt farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her. 

Yderligere information

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten Hjertesten | Pote til Dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0