Mindesten med Poter en sødt farvel

99,00 DKK

Mindesten med Poter

Mindesten med Poter – når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten eller en gravsten

 

Mindesten med Poter

Mindesten med Poter eller en fin lille gravsten. Når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten.

Mindesten  med  poter– at miste et kæledyr  er det som at miste et nært familie medlem. Uanset om det er alderdom, sygdom eller uheld er det  ikke noget vi kan forudsige eller spå om,  men vores hjerte vil forevigt indeholde deres minde. Her har du en mindesten med poter.  Den kan du sætte på graven eller du kan sætte den på favorit hylden, der hvor din hund altid mødte dig når du kom hjem. Den tager ikke din sorg men er der  når du har brug for at tænke på de gode timer, år og dage.

Mindestenen er lavet i hård polyester som er sikkert for udendørs eller indendørs brug.
Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på graven

Er der børn i familien er det en oplagt mulighed for at have en plads i haven, hvor børnene kan mindes de gode minder og sorgen og savnet kan mindskes med tiden. Du kan se vores udvalg til hund Her og til Kat Her.

Denne model er grå og ligner en flot rustik sten.
Måler 15 cm i diameter og er 8 cm høj

Farven er grå

Giv din hund et værdig farvel.

Vi ved, at dit  pels barn  betyder meget for dig. Også når den ikke er hos dig mere. En mindesten  giver et værdig farvel. Vi har lavet en lille video med et udpluk af de smukke Gravsten og Mindesten, du kan se den Her.  Vi er kede af, at du er i en situation, hvor du er nødt til at kigge i denne kategori. Men vi håber, at vi kan være med til at give jer en god og værdig afslutning på et kærligt venskab.

Vægt 0.8 kg
Dyr

Hund

Funktion

Mindekollektion

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten med Poter en sødt farvel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen