Mindesten med Poter et sødt farvel

99,00 DKK

Mindesten med Poter

Mindesten med Poter – når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten eller en gravsten

 

Mindesten med Poter

Mindesten med Poter er både Gravsten og Pyntesten. Når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten.

Mindesten  med  poter– at miste et kæledyr  er det som at miste et nært familie medlem. Uanset om det er alderdom, sygdom eller uheld er det  ikke noget vi kan forudsige eller spå om,  men vores hjerte vil forevigt indeholde deres minde. Her har du en mindesten med poter.  Den kan du sætte på graven eller du kan sætte den på favorit hylden, der hvor din hund altid mødte dig når du kom hjem. Den tager ikke din sorg men er der  når du har brug for at tænke på de gode timer, år og dage.

Mindesten, Gravsten og Pyntesten med de små poter  er lavet i hård polyester som er sikkert for udendørs eller indendørs brug.
Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på grave

Mindestenen er lavet i hård polyester som er sikkert for udendørs eller indendørs brug.
Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på graven.

Er der børn i familien er det en oplagt mulighed for at have en plads i haven, hvor børnene kan mindes de gode minder og sorgen og savnet kan mindskes med tiden.

Denne model er grå og ligner en flot rustik sten.
Måler 15 cm i diameter og er 8 cm høj

Mindesten og pyntesten

Team Jekas kan anbefale den fine mindesten eller gravsten der siger så meget mere end ord. En fin sten når det er hjertet der mindes et kært familie medlem.  Har du spørgsmå til os kan du enten ringe eller sende en mail Her Find Inspiration på #jekashundogkat på Instagram Her og du kan finde Jekas Hund & kat på Facebook her. 

Vægt 0.85 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten med Poter et sødt farvel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen