Mindesten til kæledyr

99,00 DKK

.. et kærligt farvel

Mindesten til dit kæledyr eller en gravsten til dit kæledyren, giv plads til at mindes dit kæledyr og ha et sidste farvel og et evigt sted at mindes alle de gode minder.il det sidste farvel og til et evigt minde

 

 

Varenummer (SKU): 38411-15 Kategorier: , Tags: , ,

Mindesten til kæledyr et kærligt farvel

Mindesten  til kæledyr et kærligt farvel.  Loves leav a memory no one can see  – når et kæledyr dør mister man ofte et medlem af familien. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten. Vi taler ofte om dyr og mennesker ses på den anden side af regnbue broen. men indtil er det rat at kunne mindes alle de gode minder  ved at kunne tænde et lille lys og sætte på stenen.

Mindesten til dit kæledyr når den sørgelige dag kommer så er det ofte som en tyv om natten. Vores pelsbørn er et medlem af familien, når de forlader os er savnet og sorgen stor.
Nogle af os begraver dem i vores have eller på et mindested.  Andre får de kære dyr kremeret og taget med hjem til hylden i en urne ved siden af et billede.
Uanset hvad man vælger så kan man sætte denne praktiske mindesten og på den måde have et sted at mindes den kære pelsven der er gået over regnbuebroen.

Er der børn i familien er det ofte en svær ting for børnene at forstå og savnet er stort, med en mindesten eller en gravsten kan man begrave kæledyret i haven og på den måde lave et specielt sted hvor barnet kan gå hen og mindes kæledyret.

Mindesten til dit kæledyr er lavet i hård polyester som er sikkert for udendørs eller indendørs brug.
Det ser rigtig flot ud på hylden, minde reolen eller i haven på graven.

Denne model er grå og ligner en flot granit sten. Som du kan se på vores billeder er der plads til at man kan stille et glas til et lys. (medfølger ikke) Eller man kan selvfølgelig sætten en lille buket af blomster.
Stenen måler 16 cm x 12 cm og er 7 cm høj.

Teksten: “Love leaves a memory no one can steal”

Vægt 0.85 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten til kæledyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen