Mindesten til kat

129,00 DKK

Mindesten

Når et kæledyr dør mister man ofte et nært medlem af familien.  Med en smuk mindesten eller gravsten har du et sted at mindes den elskede pelsven

Mindesten

Mindesten – Når et kæledyr dør mister man tit sin bedste ven Alle ved – at det bedste i verden er når en familie får et sødt kæledyr, den bliver hurtigt en del af familien og stærke bånd knyttes hurtigt til det nye familiemedlem. Det er som om den altid har været der og alle i familien elsker det nye familiemedlem.

Heldigvis får de fleste kæledyr lov  til at leve et langt og godt katte liv hos deres familie, men nogle må desværre aflives pga. sygdom i en ung alder eller der sker andet uforudset. Det er altid en stor sorg at skulle sige farvel til sin elskede trofaste følgesvend. Med en gravsten kan du sige farvel på en værdig og god måde. hvor du har et sted i haven at mindes din pelsen.

Det er altid hårdt at sige farvel til en tro følgesvend. Med en smuk mindesten eller gravsten, kan du pynte lige præcis det sted i haven, du har valgt at din hund eller kat eller måske et helt andet kæledyr skal begraves. Derfor kan der være et behov for at have en Mindesten.

  • kan bruges inden- og udenfor
  • Matriale:  Polyesterharpiks
  • Mål: 16x12x7cm
  • Farve:  Grå
  • exkl. fyrfads stage

 

Vægt 0.85 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mindesten til kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen