Alle MIOOU Design - MIOOU TULA House Square Kattemøbler
Tilbud!
Pladsholder

MIOOU TULA House Square

1.299,00 kr.

MIOOU TULA House Square

 • Kattehule, Kradsebræt og Legeplads
 • Miljøvenlig og naturlig
 • Materialer: Bølgepap og Filt
 • Farver:  Grey / Dark Grey
 • Størrelse: B:40 x H:43 x L:42 cm
Varenummer (SKU): MIOOU TULA House Square Kategorier: , , , Tags: , , , ,

MIOOU TULA House Square

MIOOU TULA House Square forener Legeplads, Kradsebræt og Hyggehule en kombination din kat vil elske. Her har din kat mulighed for at hvæsse klør udenpå og indeni hulen.

Hulen indbyder til leg og den fine detalje på bagsiden af huset giver lige det ekstra, hullerne er sjove at fange legetøj igennem. Rebet i toppen og knuderne inde i hulen kan også give sjov leg.
Her er væggene transparente og din kat kan følge med i alt hvad der sker uden for hulen. En fordel med denne hule er der er god ventilation og at der ikke kan blive for koldt eller for varmt og det er uanset hvilken årstid det er.  Vælge MIOOU når kun det bedste er godt nok til din kat. Giv din kat det den kan hvæsse klør i og beskyt dine møbler

MIOOU  laver smukke, moderne og funktionelle kradsemøbler  samt kattelegetøj ud over det vi ellers ser. De er verdenskendt og har vundet et utal af priser for at lave disse fantastiske kradsemøbel. Designeren har testpiloterne da hun selv har tre dejlige katte., der er testpiloter på alle de fantastisk flotte ting der sættes i produktion.

MIOOU TULA House Square en del af en unik kollektion, der er lavet af 100% naturligt bølgepap og slidstærkt filt, det giver en masse plads at hvæsse klør på og den er perfekt til at sove og slappe af på.

MIOOU TULA House Square

 • Kattehule, Kradsebræt og Legeplads
 • Miljøvenlige og Naturlige Materialer
 • Materialer: Bølgepap og Filt
 • Farver: Natur, Filt i Grey / dark Grey, rød branding
 • Størrelse: B:40 x H:43 x L:42 cm
 • Se det flotte design og de lækre materialer

OM MIOOU

MIOOU et mærke af katte møbler designet uf fra kattens perspektiv. Her kombiner æstetiks, funktionalitet og originalitet i et unikt design. En kollektion der består af tunneller, huler og kradsesøjler  der er alt det en kat har brug for. Alle moduler kan bruges separat eller du kan kombinere dem i sæt. Produkterne er miljøvenlige, kattevenlige og designet er moderne og unikt tilpasset hjemmet.

OBS: v/ køb af MIOOU TULA House Square  og Kradsehule bestilles direkte hos vores leverandør MIOOU. Det vil betyde produktet er omkring 3-6 hverdage. Her leveres direkte til din privatadresse, der kan ikke bestilles til pakkeshop.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook

Du kan også følge os på  Instagram.dk  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 3,6 kg
Farve

Grey, Dark Grey

Mærke

Mioou

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen