Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Monte Carlo Læder Diamant

Fra: 49,95 DKK

Monte Carlo Halsbånd

Her med  flotte detaljer og de smukke rhinsten, når din hund skal have nyt halsbånd.  Halsbånd til prinser og prinsesser det ser ikke blot godt ud, det er også vejerbestandig og let at rengøre.

 

Ryd
Varenummer (SKU): KF-MONTE-CARLO Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Monte Carlo Læder Diamant – Hundetilbehør

Monte Carlo Læder Diamant Hundetilbehør med de flotte og skinnende bjergkrystaller Hundehalsbånd syet med fine detaljer der til sammen giver et flot look. Her er der kælet for detaljerne. De fine håndsyninger kædet sammen med de skinnende bjergkrystaller, giver et elegant og unikt look.

Der adskiller sig fra det sædvanlige nylon halsbånd, mange katte går med. Halsbåndet har en lille klokke, vi anbefaler at tage af, for ikke at påvirke katten negativt.  De fine for kromede fittings fuldender det elegante  look. Halsbåndet har kliklås og er med et elastik,  sådan det kan give sig hvis katten skulle hænge fast i noget.

Se vores unikke udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd, som passer bedst til dig og din hunds behov. Vil du se andre halsbånd i vores udvalg, kan du se vores udvalg her.
Du kan se vores ID-velcro hvalpe halsbånd ved at se med her.

Monte Carlo Læder Diamant – Hundetilbehør

  • Forkromede fittings
  • Flotte sten af Bjergkrystaller
  • Syning med fine detaljer
  • Imiteret Læder
  • Med elastik
  • Med kliklås
  • Halsbånd er Justerbar
  • Farver: hot pink,  rød og sort

Valg af Hundehalsbånd

Det er vigtig du vælger det rigtige hundehalsbånd, for det forkerte halsbånd kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden.  Vi har halsbånd til alle størrelse hunde. Vi har også refleks halsbånd til når der er mørkt.

Team Jekas

Team jekas er her hvis du har spørgsmål så tøv ikke, du kan vælge at ringe til os eller du kan sende en mail til os Her. Du kan følge os på Instagram her.  Og du kan @jekashundogkat og dele dine indkøb med Team Jekas. Eller du kan følge os å Facebook her.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
FarveBD

, ,

Størrelse

L20cm X B11mm, L22cm X B11mm, L27cm X B14mm, L32cm X B14mm, L37cm X B14mm, L42cm X B22mm, L45cm X B22mm, L50cm X B22mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monte Carlo Læder Diamant”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0