Tilbud!

Moser Strigle Handske

129,95 DKK 110,00 DKK

Moser Strigle handske

Moser Strigle Handske til pels pleje op katte og Hunde. Super fin strigle på grund af de bløde børster fjerner løse hår, underuld af korthårs racer

 

Moser Strigle Handske til hunde og Katte

Moser Strigle Handske til pelspleje op katte og Hunde. Super fin strigle på grund af de bløde børster fjerner løse hår, underuld af korthårs racer . Vi anbefaler denne Strigle handske når hunden skifter pels v/ sommer og vinterpels.  Denne Moser Strigle handske øger blod cirkulationen og giver samtidig en blid massage. Du kan med fordel også bruge denne handske når du vasker din hund, der løsnes ekstra mange hår når du vasker din hund.

  • Sikre en sund og skinnende pels, hvis strigle regelmæssigt.
  • Justerbar Velcro strop ved håndled for individuel tilpasning .
  • Integreret strop inden i Moser Strigle Handske til at holde din hånd fast.

Har du en lille hånd anbefaler Team Jekas du køber denne variant fra KW på grund af den passer bedre til en kvinde hånd.

Pelspleje Børst Pels Børn

Pels Børn skal have børstning som en del af den daglige pels pleje og det helt fra de er små af. .Du kan starte med en blød børste med naturhår og lader din kat smage og bide i børsten. På den måde bliver børsten en velkendt og ufarlig ting, og Pels Børn vil elske den daglige børstning. Du vil opleve at pels børn begynder at løfte poten eller drejer hovedet, for at komme nærmere børsten. Når pels børn gør det, er målet fuldendt og du kan begynde at bruge almindelig kam eller børste. En fast del af den daglige rutine i pels pleje. Pels Børn vil elske den daglige børstning og den kvalitets tid det giver.

Jekas.dk stort udvalg til Pelspleje

Hos Jekas.dk finder du et udvalg af pelsplejemidler til din kat. Vi har et stort udvalg af børster, der matcher alle pelstyper. Huskatte fælder ofte meget og det kan være nødvendigt at børste dem jævnligt efter behov. Børster du jævnligt vil det mindste de løse hår fra pelsen din kat efterlader sig i møbler og lignende. Jekas.dk anbefaler til korthårskatte en børste med gummidupper, den fjerner effektiv løse hår og du får et flot resultat.

Trimmebord giver tryghed

Et Trimmebord giver en tryghed og din kat vil stå sikkert under trimningen. Med et trimmebord giver du din kat en tryghed når den står på det skridsikker underlag på trimmebordet. Selv når du er hos dyrlægen vil din kat være tryg fordi den kender det at stå på bordet. Jekas Hund & Kat  anbefaler “Easy to GO” Trimmebord til små katte og Trimi.

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moser Strigle Handske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen