Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

MyFamily Basis Kødben

Fra: 99,00 DKK

Basis Kødben i flotte farver

ID-tegn der er dybdegraeret inkl.   gravering og  split ring til et ID-tegne.  MyFamily er  i den højeste kvalitet og med de flotteste detaljer. Tilsammen giver det et unikt og flot tegn du ikke kan undvære.

 

 

Ryd

Beskrivelse

MyFamily Basis Kødben

MyFamily Basis Kødben, købID-tegn til hund og kat hos jekashundogkat.dk

En smart tegn til hund og kat, det kan være et smykke og det kan være et ID-tegne. Det er dybde graveret og er inkl.  gravering og  split ring til tegnet.  MyFamily ID-tegn er her ganske enkelt lavet  i den højeste kvalitet og med de flotteste detaljer. Tilsammen giver det et tegn du ikke kan undvære.

My Family er fremstillet med tanken på det skal være nyttige, ædle og meget personlige ID-tegn. Du kan ganske enkelt både se og mærke det er kvalitet. Når du står med det færdige resultat kan My Family hundetegn,  kun være et valg du bliver glad for.

Du kan se flere tegn ved at at kigge med her.

MyFamily Basis Kødben

Her er der tænkt ud af boksen og det er ikke bare et tegn.  De kan bruges af mennesker, skoletasker, på jakker, rygsække, nøgleringe og ikke mindst et smukt vedhæng. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Størrelser i Tegn

  • Small  2 linjer a 15 tegn   –  mål 2,9 x 1,8 cm  ( Udfyld 2 linjer for og bag )
  • Large  3 Linjer  a 15 tegn – mål 3,8 x 2,5 cm
  • XL       4 Linjer a 15 tegn –  mål 4,7 x 3,1 cm  ( skriv tekst til 4 linje for og bag –  i bemærkning til ordre )


Hundeloven siger Basis Tegn skal indeholde

Hundeloven siger der skal stå Ejers navn, Adresse og tlf. nummer – Du kan se hundeloven her,
Katte loven siger ikke der skal stå ejers oplysninger – Men for at vise ejerskab er Tlf. nummer og oplysning om Katten er Chippet eller øremærket.
Det vil det være godt at sætte på og en ekstra sikkerhed for at vise ejerskab.

Alle tegn er dybdegraveret med flot og tydelig skrift. Der er lavet et antal linjer, det kan dog variere efter hvilket tegn du vælger. Er der spørgsmål eller tvivl bedes du skrive det i bemærkning til ordren i tjek out. Eller du er altid velkommen til at kontakter Team Jekas. Vi hjælper dig så vi kan sikre du får lige præcis det du ønsker.

Spørgsmål kontakt Team jekas

Du kan kontakte os her og vi skræddersyer til dit ønske  – Spørgsmål til dit hundetegn – kontakt os endelig vi er til for at du får det bedste af det bedste. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas  i billeder eller små videoer #Jekashundogkat. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms. eller kontakte os Her og vi vender tilbage.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
VariantDB

Lille, Stor, XL

FarveBD

, , , , , , ,

MærkevDB

FunktionDB

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MyFamily Basis Kødben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0