MyFamily Cirkel Colour

99,00 DKK

Hundetegn Cirkel Stål  Small 

Her et enkelt og klassisk et hundetegn eller ID-tegn med det flotte shine look. Her et tegn i en kollektion fra My Family.  Her er der ikke sparet på noget og du får en flot ID-tegn fra vores egen gravør, tegnet er Inkl. Gravering og ring.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): MBA007 Cirkel Stål small Kategori: Tags: , , , ,

MyFamily Cirkel Colour

Hundetegn Cirkel stål Small  er et hundetegn og Id-tegn i en kollektion fra My Family.  Her er dit hundetegn opgraderet til at være speciel og unik. Det kan  bruges som et vedhæng , som et smykke, på en taske eller hvor du måtte ønske det. Der kan graveres på bagsiden af tegnet.  Hundeloven siger der skal stå Ejerens navn, adresse og telefon nummer. Nogle vælger også at skrive hundens navn. MyFamily Hundetegn Cirkel  stål  Small enkel og flot hundetegn eller et tags i en kollektion fra My Family. Her er der ikke sparet på noget og du får en flot ID-tegn fra vores egen gravør, tegnet er Inkl. Gravering og ring.

My Family ID-tags fremstilles i Italien og er udstyret med ring til at hænge på halsbånd, hunde sele eller lige hvor du måtte ønske det.  Vi gravere og levere dit hundetegn og id-tegn både effektivt og hurtigt.

  • Der følger ring med til fastgørelse af dit ID-tegn  til halsbånd
  • Prima kvalitet på den flotte gravering og på motiv
  • Leveringstiden er 1-3 hverdage – sendes som udgangspunkt – første hverdag efter bestilling
  • Billedet viser hvor mange linjer der er muligt at laveMyFamily Cirkel Colour
  • Anbefalede mulige linjer på tegnet – det kan variere fra tegn til tegn
  • Ved ordre: vi kontakter dig hvis vi har spørgsmål

Spørgsmål til  Team jekas
Du kan kontakte os her og vi skræddersyer til dit ønske – Spørgsmål til dit hundetegn – kontakt os endelig vi er til for at du får det bedste af det bedste. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat. Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Størrelse

M, L, S

Farve

Blå, Grå, Guld, Lyseblå, Lyserød, Rød, Sort, Sølv

Mærke

My Family

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MyFamily Cirkel Colour”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen