Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Nanuk Banana Leaf

1.399,00 DKK

Nanuk Banana Leaf

Håndlflettet Banan blade danner en kølig base når det er varmt og en lun base når det er koldt. Naturen kommer ind i stuen og katte elsker banana leaf.

 

 

Varenummer (SKU): NO63147-11 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

 

Nanuk Banana Leaf Kradsetræ

Kradsetræ Nanuk Banana Leaf med flere etager og i Banana Leaf med lækre hylder med natur materiale og flet kurv og seng i Banan blade.  Nanuk Banana Leaf  er  lavet af 100 % Håndflettede Banan blade, danner en kølig base når det er varmt og en lun base når det er koldt. Naturen kommer ind i stuen og katte elsker banana leaf. Bring naturen ind i stuen og oplev glæden ved de naturlige materialer.

  • Højde: 156 cm
  • Grundflade: 50 cm x 40 cm

Kradsetræ Dansk Brand 

Kattens NO. 1 og Activecats er de førende danske producenter indenfor kradsetræer og kradsemiljø. Hos Jekashundogkat.dk har vi det fokus på, at kunder får det bedste af det bedste, der passer til deres behov. Vi har måske det største udvalg og den bedste knowhow. Vi tilpasser og skræddersyr til det behov, du og dine katte har. Jekashundgkat.dk for et godt katte-liv! Kradsetræ generelt  Kradsetræ generelt er fra Nobby, Pets, og Trixie. her har jekashundogkat.dk et udvalg, der nøje er udvalgt ud fra funktionalitet og kvalitet. Du kan se vores udvalg Her. 

Team Jekas er ved hånden

Har du spørgsmål til produkt eller hjemmeside er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller på mail Her.  Vidste du at du kan følge vores nyheder, events og messer ved at følge Team jekas Her.   Du kan dele dine indkøb med os ved at #jekashundogkat på Instagram Her. 

Yderligere information

Vægt 16 kg
DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Nobby

Størrelsemålv2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nanuk Banana Leaf”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0