Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kaninøre Naturlegetøj

Fra: 10,00 DKK

Til Katte og mindre Hunde

Det er 100% Organic Naturlegetøj –  godbid, snack, legetøj samt godt for tandsten, tygge- og kæbe muskler. Et natur produkt der er elsket og som ikke sætter sig fast i kattens tarme. Legetøj og Snack når det skal være naturligt og sikkert for din kat eller mini hunde.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Kaninører til kat og hund – Organic kattelegetøj

Kaninører  Naturlegetøj er håndlavet Organic kattelegetøj til kat og hund.  Vi har siden 2016 solgt vores naturlegetøj til  Kat og mindre Hunde. Det er 100% natur og det er fyldt af naturlige vitaminer. Det er godbid, snack, legetøj, godt for tandsten, tygge- og kæbe muskler. Alle kanin produkter kommer fra danske kanin opdræt, derfor svinger størrelse på alle produkter, alt efter om det er han kaniner eller hunkaniner og dernæst efter kaninracen.

Da kanin bestanden i danmark lige pt er dalende, vil der kunne forekomme at vi må melde udsolgt. Vi forsøger hele tiden at være med, men vi vil ikke tage udenlandske kanin produkter ind. Vi ved hvad de danske opdræt kan levere og det er vi både trygge og glade for. Alle vores pels børn elsker vores Naturlegetøj der er lige så naturlig som hvis de spiste en kanin unge eller en mus i naturen.

Du kan altid være rolig:

Her er naturlige produkter der ikke  sætter sig ikke fast i dit kæledyrs tarme, det kommer ud med afføringen eller op med  hårbolle. Du kan se hvor meget vores pels børn elsker natur legetøjet her.  Natur legetøj når

Kaninører er Naturlegetøj!

 • Det kommer op med hårboller / ud med afføring
 • Det er 100% Natur
 • Styrker tygge- og kæbemuskler
 • Allergi venlig
 • God ved tandskift
 • Fordøjelig
 • Slider tandflader
 • Legetøj
 • Godbid og snack

Vi anbefaler følgende hvis  et kaninører ender i en vandskål!

Et Kaninører der ved et uheld kommer i kattens vandskål.  Men lige præcis med Organic kattelegetøj sker der ikke noget. Du gør bare som beskrevet nedenfor. Bagefter står du med et kaninører som da du købte det.

 1. Tager kaninøret op af vandet
 2. Du vrider vandet ud af den
 3. Du tørrer det ved fyr eller radiatoren
 4. Du giver den 48 timer i fryseren

Kanin produkter variere i størrelser

Da kanin produkterne kommer fra forskellige størrelser kaniner. Vil det være forskellige størrelser indenfor mini, midi og maxi.

Team Jekas

Har du spørgsmål kan du kontakte os her  Du kan følge os på Instagram her. Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team jekas hvad enten det er billeder eller videoer, kan du gøre det ved at @jekashundogkat på Instagram.

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
VariantDB

Small, Medium, Large

FunktionDB

DyrDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kaninøre Naturlegetøj”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0