Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Neon Flash Halsbånd, slidstærk

Fra: 89,00 DKK

Vandafvisende og blødt

Stærk kvalitetshalsbånd med neopren inderside, som både er vandafvisende og blødt på hundens hals. Halsbåndet er også forsynet med tynd reflekskant foroven og forneden. Halsbåndets er justerbart i spændet og ”låses” derefter fast med den lille 8-tals-spænde der sidder inde under det yderste spænde.

Ryd
Varenummer (SKU): 44025/10 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Neon Flash Halsbånd – Hundehalsbånd

Neon Flash Halsbånd er Hundehalsbånd der er populære . Det er både slidstærk er her i et stærk kvalitetshalsbånd med neopren inderside, som både er vandafvisende og blødt på hundens hals. Halsbåndet er også forsynet med tynd reflekskant foroven og forneden. Halsbåndets er justerbart i spændet og ”låses” derefter fast med den lille 8-tals-spænde der sidder inde under det yderste spænde.

Stærk kvalitetshalsbånd med neopren inderside, som både er vandafvisende og blødt på hundens hals. Halsbåndet er også forsynet med tynd reflekskant foroven og forneden. Halsbåndets er justerbart i spændet og ”låses” derefter fast med den lille 8-tals-spænde der sidder inde under det yderste spænde.

Hundehalsbånd med synlighed i mørket

Det er vigtig du vælger det rigtige hundehalsbånd, for det forkerte kan slide på hundens pels og på halsen. Det kan give attitude problemer, når du går tur med din hund. Da det kan være ubehageligt for hunden. Vi har halsbånd til alle størrelse hunde. Vi har med også refleks og med lys, der giver synlighed i mørket. Vælger du  “Neon Flash Halsbånd – Hundehalsbånd ” får du både pels venlig, bruger venlig og ikke mindst synlighed i mørket i et og samme produkt.

Hundesnor og Hundeline de Matcher – Førerline flash med snap-lukning

Der kan tilkøbes Føre Line i kraftig nylon med neopren inderside, som giver et blødt greb om håndtaget. Selve karabinhagen er med ”snap-lukning”, som gør det nemt at klikke fast i ringen i halsbåndet. Denne lukning er særdeles bevendt hvis hundeføreren f.eks. har kolde fingre eller handsker på. ”Snap-lukningen” fungerer også fint selvom karabinhagen har været i kontakt med f.eks. sand. De mest almindelige karabinhager på markedet blokerer ofte i det øjeblik der er kommet sand i.

Her er din hundlline ydermere udstyret med et ”city-håndtag” der sidder tæt på hunden. Det gør det nemt, for især hundeførere af store racer, at holde hund tæt til sig ved færdsel i f.eks. tæt befolkede områder eller ved passage tæt på anden hund. ”City-håndtaget” har en ekstra funktion, hvor man kan føre toppen af linen igennem og derved opnå en kortere snor.

  • Den smalle line er testet til et træk på 170kg
  • Den brede line er testet til et træk på 200 kg.

 

Team jekas

Har du spørgsmål til os kan du vælge at ringe til os eller du kan sende en mail til os her.  Du kan altid vælge at følge os på Facebook Her.
Eller du kan følge os på instagram Her.  @jekashundogkat og del dine indkøb med os – det vil vi ganske enkelt elske.

Yderligere information

Vægt 0.15 kg
FarveBD

,

Variantv2

, , ,

Vælg en variant

25*550-650cm, 25*450-550mm, 20*350-450mm, 15*280-350mm

Vælg farve

Sort, Orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neon Flash Halsbånd, slidstærk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0