Nestor JUMBO

399,00 DKK

..Nestor Jumbo – Stor og rummelig og en solid kattebakke – Nestor Jumbo kattebakke med hus og låge, er til god til store katte eller hvis du har flere katte.

Nestor Jumbo

Nestor Jumbo til store katte og katte hold.  Kattebakke med hus og kattebakke med hu.  Katte toiletter uden hus og en klassisk kattebakke med eller uden rem. Du finder både kattebakke, katte toilet, kattebakke med rem, Katte toilet med hus og Katte toilet uden hus, du finder dem i mange forskellige varianter. Du finder et væld af forskellige farver og designs. Som vi alle kender, til det nyeste og mest moderne, der er oppe i tiden. Hos jekas.dk har vi et udvalg og vi har lige fra den helt billige katte bakke til den dyre katte bakke med hus eller kattebakke udenhus. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment efter tidens trend. Det skal ikke være besværligt at tømme kattebakke. Find lige dét toilet der passer dig!

Specifikationer:
  • L66 x B48 x h46 cm
  • Farve: Lysgrå/hvid.
Vi anbefaler følgende produkter:

1. Tøm kattebakken for indhold
2. Vask den af
3. Spray den med f.eks. Urine off – lad det sidde i 2-3 min.
4. Tør den efter
5. Kom nyt grus i

Har du f.eks. ringorm eller anden bakterie ,
brug denne

Team Jekas

Team Jekas kan anbefale denne katte bakke med hus, der er lavet i en god og kraftig kvalitet. Her er dobbelt kant og der er derfor lukket for udsivning af f.eks. urin. Store katte og hjem med mange katte har brug for en stor og rummelig bakke med hus. Har du spørgsmål kan du kontakte os Her. Du kan dele dine indkøb med Jekas Hund & Kat #jekashundogkat på Instagram. Du kan følge vores inspirations kanal på Instagram Her.

Vægt 1.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nestor JUMBO”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen