NO-Hide Beef Chews

44,95 DKK99,95 DKK

No-Hide TyggeBen

Wholesome Chews er en banebrydende susses fra USA fås nu her. Tyggeben der holder længe og egner sig til  hunde i alle former og størrelser hunde.

 

 

 

 

Ryd

NO-Hide Beef Chews

No -Hide Beef Chews Sunde omhyggeligt håndvalset, unikt kogt og tørret. hvilket gør de er mere fordøjelige og nærings rige.  NO-Hide er 100 % fri for kemikalier, tilsætningsstoffer, blegemidler og formladehylder.

Wholesome Chews er håndrullet i Lancaster County, Pennsylvania. Wholesome Chews er en banebrydende susses fra USA fås nu her. Tyggeben der holder længe og egner sig til  hunde i alle former og størrelser hunde.Hpndrullede og fremstillet med seks enkle og nærende ingredienser samt et salgsfremmende protein – intet andet.

Smagen af frisk smag og det er et hit hos hunde, Hunde elsker dette kødben der både er et godt alternativ til hunde med sarte maver og allergi. En fantastisk nyhed til sarte hundemaver, en hundesnack du kan give pelsbørn uden at tænke på det er usundt. Her er kun naturlige ingredienser og kommer med den hidtil største nyhed fra USA. I USA er det et kæmpe hit grundet det er natur snack.

Wholesome Chews langtids tyg

Hunde tygger som en naturlig form for leg, de tygger for at spise, de tygger sig ofte ud af kedsomhed, og de tygger, fordi det gør deres smagsløg glade og tilfredse. Hunde vælger at tygge – men det er i virkeligheden op til os som pels børns ejere at føre tilsyn.  Med deres tyggevalg for, at holde denne aktivitet således den er både sjov og sikker.

Sørg for altid at vælge den rigtige størrelse til din hund “Vi anbefaler altid at vælge tyggeben, der er større end munden” . Hold et vågent øje med små, revne og ikke-rullede stykker ” Hvis dette opstår, fjern dem forsigtigt med det samme” Overvåg altid dine hunde, mens de tygger, og vær sikker på, at de har masser af frisk, rent vand i nærheden. Hvis de ikke kan overvåges, skal du rykke inden for deres rækkevidde.

NO-Hide Beef Chwes

Og husk, tyggeben, mad, snack, legetøj og endda pinde og sten har potentialet til at forårsage kvælning. For din hund eller kat at opleve den mest behagelige tygge oplevelse afhænger af hundens eller kattens størrelse,  tyggeindstillinger og helbred

Vi går op i at hundesnack er produkter der er Lavet og produceret i Europa og at det er Kvalitets testet.  Her får du 100 % Frisk kød. Vi gør opmærksom på at når først posen er åbnet er der begrænset holdbarhed. Og at produktet ikke er velegnet til menneske føde.  Posen skal opbevares Køligt og tørt. Og det anbefales der bør,  være frisk vand tilgængelig din hund.


Ingredienser:
  Oksekød, brun rismel, agar-agar (vegetabilsk gelatine) , organiske æg, olivenolie, bananpulver, bromelain (ananas).

Du kan se hele vores udvalg ved at følge linket Her. 

Fordele ved ingrediens:

Mennesket opdrættet, græsfodret, amerikansk oksekød.

Garanteret analyse:

  • Råt protein ….. 65% minimum
  • rå fedt ………… 3% minimum
  • råfiber ………. 2% maksimal
  • fugtighed ……. ……… 15% maksimum

Kalorieindhold: ME: 2950 Kcal / kg (beregnet)

  • ME: 83,60 Kcal / oz (beregnet)
  • Cirka 150 KCal pr. Lille oksekød

Fremstillet i en facilitet, der producerer oksekød, svinekød, laks, kylling, jordnøddesmør og hjørnesprodukter.

  •  Tyggeben lavet på Brune ris
  •  Økologiske æg
  •  Banan og Annanas
  •  Drue olie

Jekashundogkat.dk går op i at produkterne er Lavet og produceret i Europa og at det er Kvalitets testet.  Her får du 100 % Frisk kød. Vi gør opmærksom på at når først posen er åbnet er der begrænset holdbarhed. Og at produktet ikke er velegnet til menneske føde.  Posen skal opbevares Køligt og tørt. Og det anbefales der bør,  være frisk vand tilgængelig din hund.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.2 kg
Vælg en variant

M, S, L

Mærke

Earth Animal

Dyr

Hund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NO-Hide Beef Chews”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen