Non-Spil-RoadRefresher-Skvulpefri-vandskåNon-Spil-RoadRefresher-Skvulpefri-vandskå
Non-Spil-RoadRefresher-Skvulpefri-vandskål
Non-Spil-RoadRefresher-Skvulpefri-vandskå
Non-Spil-RoadRefresher-Skvulpefri-vandskå

Non Spil – RoadRefresher

89,00 DKK

Non Spil – Skvulpefri vandskål

Road Refresher hjemme,  når du er på farten med kæledyr, på camping eller bare på tur.   Ingen vand spil og du undgår at hunden slubre og leget med vandskålen – med op til 90%.

 

Non Spil – RoadRefresher Skvulpefri vandskål

Non Spil – RoadRefresher Skvulpefri vandskål reducre spil og savlen med op til 90 %. Roadrefresher er en af de mest geniale non-spil vandskåle du kan finde. Når du er hjemme eller du er på tur. . Du har ingen vand spil af vand når du bruger denne og du undgår slubren med op til 90 %.

Velegnet til hjemmet til transport med bil, fly, båd eller til en tur i skoven. Non Spil vandskål er en genial Road-Refresher der nærmest ingen spild eller gris ved siden af. Anti spild forhindrer spild og reducerer slubren med så mange procent, det er nødvendigt at have denne vandskål.

Her er design specielt lavet sådan ører holdes væk fra vandet. Road- Refresher kan fyldes med vand og derefter sikkert flyttes til bil, båd eller fly.

Vil du se den i brug, så kan du se denne video . Mere sikkert bliver det ikke, uanset om du er hjemme, på tur, på camping, bådtur eller i buret på udstilling. Så kan både katte og hunde have glæde af denne Non Spil vandskål.

  • 1,4 L.
  • Mål: Ø22 x H: 9,5 cm.
  • Non spil skvulpefri vandskål
  • perfekt til katte og hunde
  • Skålene kommer i ass. farver
  • v/ køb og ønske om en farve – skriv det i bemærkning til ordren og vi vil forsøge at efterkomme det.
  • Farver er Blå, Lyseblå, Pink

Madskåle og Foderskåle

I jagten på et godt hunde- og katteliv går Jekas Hund & Kat forrest. Find det absolut bedste til din hund og kat her. Vi står klar til at rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke ønsker! Se vores udvalg til kat  Her Madskåle & Foderunderlag og ikke mindst foderskåle  i et kæmpe udvalg hos din sparringspartner, når det kommer til et godt hunde- og katteliv.

Team Jekas er lige ved hånden

Den er funktionel og praktisk for både hunde og katte samt ejere Du kan dele dine indkøb med Team på @jekashundogkat  Her eller du kan følge Team Jekas Her. Har du spørgsmål til Team jekas kan du ringe eller du kan sende en mail Her.

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Non Spil – RoadRefresher”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen