Tilbud!
PetBalloon - Dog Balloon  Ø25 cmPetBalloon - Dog Balloon  Ø25 cm

Petballoon Dog

149,00 DKK 79,00 DKK

Petbloon Dog Balloon 

Nylon Stofbold  – Vandtæt bold i sjov med et sjovt og farverigt look, perfekt til leg for både små og mellemstore hunde.

PetBalloon – Dog Balloon  Ø25 cm

PetBalloon  Dog  Ø25 cm – adskiller sig fra andre bolde ved at  den kan genbruges igen og igen.   når du  køber et cover medfølger der 3 latex balloner der kan pustet op inden i  bolden og forseglet ballonen. Her kan den fornys og bruges igen og igen  – med helt almindelige balloner Du skåner din hund fordi, den har ikke  adgang til ballonen,  hvis den skulle springe inde i coveret . Ballonen kan udskiftes efter behov.

Her kan der bruges almindelige balloner eller latex balloner. Bolden kan anvendes både inde og ude. Du kan let folde bolden til lomme størrelse og er nem at have med på tur. Petbloon er vandtæt og perfekt til legesyge hunde i vand og på land.

Bemærk: som ved alle andre produkter skal du holde øje med hunden, når den leger med legetøjet. Kontroller regelmæssigt produktet for skader, og udskift legetøjet med et nyt, hvis det er defekt eller mangler dele. Ellers er der risiko for at din pels ven kan komme til skade

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petballoon Dog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen