Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Petsafe Antigø PDT19-14680 fjernbetjening

1.499,00 DKK

Nyt generation af Anti-gø

Halsbånd med fjernbetjening, træner op til 300 meter. Her har du spray, vibration, lyd med fjernbetjening i et anti-gø halsbånd

 

Beskrivelse

Petsafe Antigø PDT19-14680 fjernbetjening

Med Petsafe VT-100 Remote Vibration Trainer, kan du opleve forskellen en Remote Trainer kan gøre.
PetSafe® VT-100 Remote Vibration Trainer hjælper dig med at styre dit kæledyr uden hundeline, i en rækkevidde på op til 100 meter.

Remote Vibration Trainer er behageligt for dit kæledyr og let at bruge med 16 niveauer af kontinuerlig. Vibration Stimulation (8 lavt niveau og 8 højt niveau).
Remote Vibration Trainer har en avanceret Digital Display, der fortæller dig præcis, hvad niveau af Vibration Stimulation du bruger.

Petsafe Antigø  VT-100

Hunden får en lille boks på i halsbåndet, der følger med. Når hunden gør, eller laver en handling du ikke vil have, kan du via fjernbetjeningen sende “en besked” til den, enten via en lyd, vibration eller en uskadelig væske der udsendes fra halsbåndet ved tryk på fjernbetjeningen. Den vil enten høre det, se det, føle det eller lugte det, og vil efter en periode og gentagne irettesættelser, begynde at finde ud af, at det betyder dårlig opførsel, og den begynder at stoppe med at gø, eller en anden dårlig vane. I starten vil du mere af sprayen, indtil hunden ændrer adfærd. Hvis hunden reagerer lige så godt på de tonen eller vibrationen, kan det være en god måde at spare på spray væsken.

Senere kan du så tage halsbåndet af, når hunden har aflagt vanen. Almindelig hunde opdragelse er at foretrække, men har du forsøgt uden held, er dette et effektivt og uskadeligt alternativ.

Dette Petsafe model PDT19-1480 / VT100 halsbånd

 • Gør meget og unødigt
 • Springer op af folk
 • Stjæler ved bordet
 • Spiser uønskede ting
 • Løber væk
 • Når hunden eksempelvis bider i møblerne

Sættet indeholder:

 • Fjernbetjening
 • 1 halsbånd
 • 2 patroner  (citronella og lugtfri)
 • USB oplader
 • Dansk manual

SUPPORT hvis dit Antigø halsbånd går i stykker:

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit antigø-halsbånd, kan du ringe direkte til Petsafe’s hotline på telefon 0080018182020 og følge instruktionerne i telefonen. Tryk 7 for Skandinavien og vælg Sverige, de vil også kunne kommunikere på dansk. Det er gratis at ringe til supporten, og de kan også sende returlabel og ombytte, hvis der skulle blive behov for det.

Denne info står også i manualen der følger med produktet. Ellers er du også velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være problemer med dette.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petsafe Antigø PDT19-14680 fjernbetjening”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0