Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Petsafe PBC4514035 Ultrasonic anti-gø halsbånd

329,00 DKK

PBC45 14035 – Basic Anti-Gø halsbånd  med lyd,  er en effektiv og human måde at stoppe hundens gøen på.

Beskrivelse

Petsafe PBC4514035 Ultrasonic anti-gø halsbånd

Stop den unødvendige gøen og gør det med et anti gø halsbånd til små hunde. Petsafe PBC45 14035 Ultrasonic gø halsbånd til de små hunde racer gør gavn og når du bruget et anti gø halsbånd virker det effektivt.

Petsafe PBC4514035 Ultrasonic gø halsbånd  til hunde der gør. Her er et perfekt anti gø halsbånd til små hunde, og når du køber et gø halsbånd der virker på små hunde. Har du købet et anti gø halsbånd der virker å unødvendig gøen, uden det er ubehageligt for din hund og uden at det tynger din hund ned.

Lyd – Kan Stoppe din hund fra generende gøen uden at tynge den ned! UltraSonic gø halsbånd er et fantastisk anti gø halsbånd til små hunde.
Dette gø halsbånd bruger lyd til at afbryde og det afskrækker din hunds gøen. Du er her sikker på en løsning med et anti gø halsbånd der virker uden at nedgøre din hund.

Petsafe PBC4514035 Ultrasonic gø halsbånd

Petsafe til hunde der gør  undøvendigt er et af de sikre valg for at undgø unødvendig gøen. Vi gør opmærksom på, at der er ingen elektronisk stimulation på dette anti-gø halsbånd.
Det er lyd-aktiveret for at kunne skabe en hørbar ganske harmløs tone, for at hjælpe dig med at træne din hund, til at stoppe den generende og uønskede gøen.
Køb et Petsafe anti gø halsbånd til små hunde der gør. Med et anti gø halsbånd virker det? Spørger du dig selv, ja det gør det. Det er både  hurtigt og enkelt at træne din hund til at stoppe den uønskede adfærd.

Med et Petsafe PBC4514035 gø halsbånd til små hunde – er du godt klædt

 • Vejer ikke meget 31,2 gram!
 • Designet til hunde, som vejer 3,6 kg. eller mere
 • Kan tilføjes til et eksisterende halsbånd
 • Meget effektiv på små hunde
 • Justerbar følsomhed
 • Mærke PetSafe
 • Bruger lyd til at afbryde & afskrække gøen
 • Leveres med manual
 • Udskiftelige batterier inkluderet (2 stk. 3-volt CR2032)
 • Du kan hente manual på dansk til PBC-14035 ultra-sonic anti gø halshånd her.

OBS: Er din  hund udstyret med  et stærk temperament, bør du ikke bruge dette Anti-gø halsbånd. Få et spray halsbånd i stedet.Du kan se det ved at følge med Her.

Køb gø halsbånd til små hunde hos jekas Hund & Kat

Support og hjælp til Petsafe PBC4514035

 • Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit antigø-halsbånd
 • kan du ringe direkte til Petsafe’s hotline på telefon 0080018182020 og følge instruktionerne i telefonen.
 • Tryk 7 for Skandinavien og vælg Sverige, de vil kunne kommunikere på dansk.
 • Det er gratis at ringe til supporten, og de kan også sende returlabel og ombytte, hvis der skulle blive behov for det. OBS:
 •  info står også i manualen der følger med produktet. Ellers er du også velkommen til at kontakte os

Anti gø virker på uødvendig gøen.

Hvis hunde hører eller ser mennesker eller andre hunde.  Vil de nogle gange kunne begynde at gø uden grund og det erhelt unødvendigt.  Det er dog ikke sikkert du kan stoppe den uønskede gøen, og du stå ofte magtesløs. Det gør din hund får skæld ud ,og den ikke reagere på det du siger. Du får sure naboer fordi  din hund gør unødvendigt. Med et Petsafe -gø halsbånd til små hunde, Du spørger ” Virker det?”   Team Jekas siger ” JA det gør det helt bestemt ”  det er vores erfaring at det virker.

Det kan altså være en stor betydning at stoppe den uønskede gøen. Det er en god måde at træne din hund på, og sammen får i en god oplevelse af at anvende et Petsafe gø halsbånd mod unødvendig adfærd og gøen.

Se det store udvalg af muligheder for hundehalsbånd på siden og find det halsbånd, som passer bedst til dig og din hunds behov.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petsafe PBC4514035 Ultrasonic anti-gø halsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0