Catnip Bobbels r når din kat skal hygge og lege med familien.
Tilbud!
Petstages Wiggle WormPetstages Wiggle Worm

Petstages Wiggle Worm

29,50 DKK

Petstages Wiggle Worm

Petstages Wiggle Worm er kattelegetøj med inbagt Catnip og som tåler at blive tygget og gnavet i. Katte der har et stort behov for at bide i ting, kan med fordel bruge Petstages Wiggle Worm. 

 

 

Petstages Wiggle Worm

Petstages Wiggle Worm er kattelegetøj med inbagt Catnip og som tåler at blive tygget og gnavet i. Katte der har et stort tyggebehov kan med fordel bruge Petstages Wiggle Worm. Her er et stykke kattelegetøj der holder meget lææææænge! Du kan få catnip i spray og du kan få catnip i løsvægt.   Vi har  også de fede nyheder fra Jr Farms Catnip sticks og Bolde.

Bobble kat Tuf Catnip

Bobble kat Tuf Catnip  er bobbelvand med Catnip  er et sjovt katte aktiverings legetøj med catnip. Catnip har den egenskab, at det udskiller en lugt, som katte bliver tiltrukket af. Det gør at katte legetøj med catnip er meget effektivt til at motivere katte til at lege. Livlige Bobler er ofte en stor succes for legesyge katte.  Da de fine bobler er sjove at jagte og forsøge at fange, som de kommer svævende gennem luften med flotte farver. Dette Catnip Bobbels vand er uskadelig for din kat i små mængder. Derfor så du kan trygt lege med din kat uden at være bekymret for, om den spiser sæbeboblerne. Dog er det vigtigt, at du sørger for at fjerne rester af sæbeboblevand fra gulvet og andre overflader efter endt leg, da større mængder catnip kan gør din kat afhængig. Sammen med flasken følger en stang med ring i enden til at puste boblerne ud gennem. Denne stang kan være nede i flasken, når låget er skruet på, så du altid ved, hvor den er, når du vil blæse Catnip bobler.

Kattelegetøj skal vælge en bold til min kat?

jekas.dk har mange forskellige slags bolde til din kat. En bold er både sjov og skøn kattelegetøj. Her  giver det din kat mange gode timers leg. De fleste katte elsker kattelegetøj, der bevæger sig let og kan  jagtes rundt i rummet. Derfor kan en bold være et godt valg, når du skal vælge legetøj. De fleste katte formår selv få bolden til at bevæge sig og det er derfor der er mange gode timers leg for din kat, når den f.eks. er alene hjemme eller, når du ikke lige har tid og lyst til at lege fangeleg med den. Jekas.dk har bolde i mange forskellige farver og materialer. Vi har bolde af plastik, stof, skumgummi og sisal.

Team Jekas er lige ved hånden

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 1.2 kg
Dyregruppe

Kat

Funktion

Aktiverings legetøj

Mærke

Petstages

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petstages Wiggle Worm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen