Tilbud!

Piss Off kat

139,00 DKK 109,00 DKK

Alle katte ejere har på et tidspunkt oplevet at deres kat har haft et lille “uheld” enten under en køretur, i sofaen, i sengen eller i transport kassen. Fjerner urinlugt og -pletter. Rengør effektivt og skånsomt fra tekstiler såsom tøj og tæpper.

Piss Off Lavendel Kat fjerner både urin og pletter.Fjerner både lugt, urin og pletter. Piss Off kan bruges på Møbler
 • Kan også bruges til at desinficere kattebakker, gulve, hundebure m.m.
 • Piss Off er et specielt desinfektionsmiddel, som er uskadeligt for dyr.
 • Kan bruges på både plast og metal. Er særdeles effektivt over for bakterier og skimmelsvampe.
 • Produktet er biologisk nedbrydeligt.
 • Dosering: Ved stærk urinlugt skal du bruge Piss Off direkte fra flasken.
 • Ved lettere rengøring anbefales ca. 1 hættefuld pr. liter vand.

Dosering:
Ved stærk urinlugt skal du bruge Piss Off direkte fra flasken.
Ved lettere rengøring anbefales ca. 1 hættefuld pr. liter vand.

Urine Off

Alle katteejere har på et tidspunkt oplevet at deres kat har haft et lille “uheld” enten under en køretur, i sofaen, i sengen eller i transport kassen

Det kan være din killing har et lille uheld eller den voksne Kat , der vil markere sit territorium. Måske  er sket forandringer, eller  kattenn er syg – muligvis er kommet et nyt kæledyr i huset. Uanset hvad er kattens urin, en af 📍de vanskeligste væsker at fjerne. Fordi  den er så koncentreret og det kan ødelægge gulve og møbler i løbet af kort tid.  Desuden kan lugten være meget svær at fjerne fra tekstiler – men ikke med Urine Off . Katterum eller hankatte huset hvor lugten kan være stam. I vores hankattehus er der igen lugt, takket være Urine Off,  du kan ikke lugte Urin efter at have brugt produktet.  Vi kan varmt anbefale det – det er absolut det bedste produkt på markedet.

Oplever du –  at du kan lugte der lugter af urin! og kan du ikke lokalicere stedet?  Så er det en god ide at du køber, en led Urine Finder Lampe  Så kan du let lokalisere lige præcis det sted hvor problemet er.

Det er derfor særdeles vigtigt at fjerne lugt og enzymer i urinen, ellers risikerer du at din kat er urenlig på samme sted igen. Og det er her Urine Off® kommer ind i billedet; Urine Off® er det eneste produkt der ikke kun fjerner urinlugt og urinpletter men det også nedbryder urinstenene, som er den primære udløsningsmekanisme for gentagen “mærkning”. Urine Off® er ikke en parfume eller cover-up

 • Urine Off® virker fordi det Indeholder feromon blokering – forhindrer ’afmærkning’ Ikke er en parfume eller et lugtdække – fjerner effektivt alle betydningsfulde elementer af urin!
 • Fjerner urinpletter – selv gamle pletter!
 • Er sikker at bruge I nærheden af kæledyr og mennesker.
 • ved brug af led lys lampen,  kan finde de steder din kat har strintet eller tisset
 • Find Urine med Urine lampe
Vægt 0.9 kg
Funktion

Fjerner Urin, lugt og pletter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Piss Off kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen