julekalender-planet-petjulekalender-planet-pet

Planet Pet Julekalender

59,95 DKK

julekalender planet pet

Lad din hund eller kat opleve den søde juletid og forventningernes glæde de sidste 24 dage op til jul. Lad dit pels barn deltage i den hyggelige julestemning.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): planetpet jul Kategorier: , Tags: , ,

Planet Pet Julekalender til Hund

Hos Jekas vil vi gerne din Hund kan mærke forventningens glæde. Hver eneste dag op til Jul med en julekalender fra Planet Pet.

Her er en kalender der adskiller sig fra dem du kender, hvor der er chokolade i. Hos Planet Pet er der smags fulde og kødfyldte godbidder. Det er godbidder og snacks der både er velsmagende og lækre bløde i den kendte luksus kvalitet fra Planet Pet. Hver år er der mange hunde og katte der elsker denne Julekalender fordi, den indeholder de velsmagende og lækre godbidder. Hvis din hund eller kat kunne vælge deres egen kalender, ville de vælge en kalender som denne. Er du interesseret i at give advents gave kalender er der en mulighed for det Her.

Her er en fantastisk skøn julekalender. Fyldt med 24 sunde og velsmagende snack, der alle er 100 % naturlige og kødfyldte. Bag hver låge finder du en lille pose med de friske og naturlige godbidder.

Dejlig kalender til Hund og kat  har bag hver eneste låge gemmer der sig forskellige godbidder, der kan være Med Lam, Med kylling, Tuna og And.  Kendetegnet er at fedtindholdet højeste er 6,5 %. Som sædvanligt donere Planet Pet 1 % af overskuddet til dyre velfærd.

Du kan følge os på Instagram Her

Vægt 0.7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Planet Pet Julekalender”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen