Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Play´n Scratch Kattegræs og leg

159,95 DKK

Nyhed og allerede et hit.

Play´n Scratch Kattegræs og leg 3i1  indeholder Græs  Planter og muligheder for sanse leg, her er et multifunktions legetøj, der kombinerer et sjovt legetøj med en effektiv. Boldbane, græs dispenser og fjeder med legetøj.

 

 

 

Beskrivelse

Play´n Scratch Kattegræs og leg 3i1

Play´n Scratch Kattegræs og leg 3i1  indeholder Græs  Planter og muligheder for sanse leg, her er et multifunktions legetøj, der kombinerer et sjovt legetøj med en effektiv og solid massageplade.Din kat jager kuglen, der løber rundt i skinnen, eller leger med Hummel bien der sidder på en fjeder og hopper lokkende frem og tilbage, mens den hygger og gnubber sig på kamme og riller på pladen og tygger i gumme stimulatoren. Velvære og underholdning er i højsædet og katten vil nyde godt af de mange gode sundhedsmæssige fordele som følge af at lege med dette sjove og stimulerende legetøj. En kat der keder sig trives ikke, og det går i mange tilfælde ud over sofaer, tapeter, gardiner og dørkarme.

 

Play´n Scratch Kattegræs og leg 3i1 i korte træk

  • Legetøj med Bold, Fjeder & Kattegræs  – 3i1
  • Græs plantebakke i centrum, plejer både tandkød og tænder med dens bløde, seje og nubrede overflade.
  • Bold roterer i skinnen, der vil tiltrække din kats opmærksomhed og lokke den til at lege.
  • Crazy Bounty Bee vipper og danser på en fjeder, når katten dasker til den.
  • Kattegræsfrø & Plantesubstrat er inkluderet.
  • Størrelse 36 cm. i diameter.

Katte sanser er helt ekstraordinære. De kan se det, der er usynligt for os, og når der er helt stille, kan de sagtens høre “noget”. Med deres højtudviklede sanser aktiveres, lugtesans, smag og føleevne opfatter de en langt mere levende verden, end vi er i stand til at forestille os.

Play´n Scratch produkter er lavet med din kat i tankerne og er designet til at aktivere og appellere til alle din kats sanser og naturlige instinkter. Produkterne kan bruges hver for sig eller de kan kombineres, så de skaber et komplet sanse- og aktivitetscenter for dit kæledyr.

Er der forskel på kattelegetøj?

Ja det er der helt sikkert. Aktiverings legetøj og kattelegetøj fra Pestage er med garanti et brand der ligger i top kvalitet. Og har du først haft aktiverings legetøj fra Catit,  så køber du det helt sikkert igen. Vi ved det af erfaring fra katte udstillinger. Hvor opdrættere og udstillere købte det  på grund af kvaliteten og at det holdt længere end andet legetøj. Det er er så meget mere end bare et stykke legetøj. her er der virkelig tale om katte legetøj der hitter, prøv at se med Her. Her ses den Her med en anden kat der leger på en anden måde. Derfor kan du roligt købe kattelegetøj og aktiverings legetøj fra Petstages, der er der tænkt på alt. Bevægelse, lyd, duft og at det er noget der hitter hos dyret.

Har du spørgsmål til Team jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Team jekas  Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her ved at @jekashundogkat. Har du lyst til at følge vores nyheder, events, udstillinger m.m. kan du følge Team Jekas Her.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
FunktionDB

DyrDB

MærkevDB

MaterialeDB

LægdeDB

37,6 cm

BredeBD

HøjdeDB

7,4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Play´n Scratch Kattegræs og leg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0