Plush Friendz Crunchy

89,95 DKK

Plush Friendz Crunchy – Hundelegetøj i form af en løve som har en fleksibel lang hals, der kan formes og den er med piv.

Varenummer (SKU): DOD333785 Kategori: Tags: , , , ,

Plush Friendz Crunchy

Lad din pels ven få en fest med Plush Friendz Crunchy med hale og knaselyd. Et sjovt og underholdende stykke legetøj din hund vil synes er rigtig sjovt. Den lange knasende hals vil hunden elske at ruske og bide i. Den sjove og knasende lyd der er i halsen på den sjove løve. Elsker hundehvalpe og mellemstore hunde.  Det er let at forme løven, det er bare at tage fat om hoved og hale af løven, så bukkes den lige så langt ind som det ønskes. Kan roligt sige Cosmo vores test pilot efter foto, selv gik hen og tog den og lagde sig på den. Han ville sikre sig det var hans.  Der er ingen tvivl om, at Plush Friendz Crunchy også er et sjovt stykke hvalpelegetøj.

Måler:

  • Mål:8 x 11 x 68 cm
  • Maritale: Plys
  • Mærke GIGWi
  • Farve: Tiger: Orange/gylden

OBS:  Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker eller ødelægges, hvis dit pels barn  er for voldsom eller stærk.
Derfor er det vigtigt, at hunden holdes under observation, så legetøjet kan fjernes, hvis uheldet er ude.

Team Jekas

Vi er her hvis du skulle have spørgsmål til os kan du altid ringe eller sende en mail Her. Vidste du at du kan følge Team Jekas på Facebook eller på Instagram 

 

Vægt 0.5 kg
Dyr

Hund

Farve

Orange

Funktion

Legetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plush Friendz Crunchy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen