Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Pluto Premium Kattesele

149,00 DKK

En god  GÅ-sele

En anbefalesværdig og sikker gå sele til katte. – her er en af de gode katte seler til pels børn på gå tur.

 

 

Ryd

Beskrivelse

 

Pluto Premium kattesele

Pluto Premium Kattesele er sikker, når din kat går  tur. Linen er elastisk og giver plads når din kat trækker i den. Den ligger perfekt og føles rar i din håndflade. Pluto Premium kattesele er nøjagtig den samme sele som (come Whit mee selen), det er bare fra en anden producent, det er en sikker sele til katte m/line, sikkerheds spænde og en særdeles  god pasform.

Denne sele er specielt designet så den er ekstra skånsom mod kattens nakke, strube og ryg. Desuden gør designet det umuligt, for katten at komme ud af denne sele i forhold til mange andre katteseler. Du får her en sikker gå sele på alle måder. En Kattesele der er justerbar både i forstykket og omkring brystet. Kattesele har en line der er elastisk, hvilket giver blød modstand hvis katten hopper frem.Det gør også at den er nemmere at holde i for dig. Dem perfekte gå sele til katte. Vil du se vores udvalg i katteseler kan du se flere her.

  • Farve Sort
  • Small  23-28 cm – Killing sele / små racer
  • Medium 27-36 cm
  • Large 33-46 cm

OBS:  ligger målet i den sidste del af en størrelse – så anbefaler vi, at  du køber selen et nummer større.

Vores mest solgt kattesele

Denne Kattesele og Hundesele  ( til små hunde og mini hunde ) kan justeres ved brug af kuglen der fungere som lås. Selen er samtidig  forsynet med refleksbånd rundt i kanten for større synlighed og  sikkerhed i mørket. Tre Ponti kattesele er skånsom for pelsen og udformet således,  at pelsen ikke filtre ved brug af selen. Hvis nu din kat vil bryde ud af selen, er denne sele perfekt, trykket ligger på brystet og ikke ved halsen og den kan ikke komme ud. Selen er super nem at tage af og på, bare træde ind i den og  den låses på ryggen af din kat.

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube

Yderligere information

Vægt 0.4 kg
StørrelseDB

S, M, L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pluto Premium Kattesele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0