Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Pollux Krads med Blød kant

Fra: 879,00 DKK

Pollux Krads er et fint kradsetræ til en overkommelig pris. Vi tilbyder modellen med tre forskellige materialetyper. Prøv dig endelig frem i nedenstående menu. Hvis en anden hyldetype ønskes – så kontakt os gerne på telefon. Husk at klikke på ryd når du skrifter søjle farve eller materiale.
Ryd
Varenummer (SKU): 10410-2 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Pollux KradsPollux Krads er et fint lille kradsetræ, der passer ind over alt!

ActiveCat er en dansk producent med mange års erfaring, der leverer topklasse kvalitet over hele produktlinjen. Vi er stolte forhandlere af denne slags produkter, da vi aldrig er i tvivl om, hvorvidt det virkelig er pengene værd. Foruden den lange levetid på produkterne; så er der virkelig tænkt over materialevalgene. Det er absolut ikke billige materialer, der er anvendt. Og det vil du slet ikke være i tvivl om, når du står ved et kradsetræ fra ActiveCat.  Her er der tænkt over alle detaljer set fra både kat og ejers side. Et kradsetræ og kradsemiljø der er innovativ og i  i tidens trend. Du kan se en video fra ActiveCat ved at klikke her.

Pollux kradsetræ med blød kant

Pollux Krads er 92 cm der medfølger:

  • 1 x Søjle natur/sort 80 cm x Ø13 cm
  • 1 x  Fasthylde m/ blød kant  Ø50 cm
  • Betræk aftagelig og vaskbar
  • Bund med gummi Ø50 cm

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi står altid klar med en specialiseret rådgivning i kradsetræer – både indenfor dette og andre brands. Vi er din ekspert, når det kommer til kradsetræer! Har du lyst til at følge Jekas.dk  kan du følge os Her. dele dine indkøb med Team Jekas kan du gøre det ved at #jekashundogkat  Vi vil elske at se dine indkøb i billede eller video.

Pollux Krads fra activecats

 

Yderligere information

Vægt 5 kg
Søjlev2

,

MaterialeDB

, ,

FarveBD

, , , , ,

VægtDB

FunktionDB

MærkevDB

Størrelsev2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pollux Krads med Blød kant”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0