Poop Bags Bionedbrydelige | 120 stk

79,95 DKK

..Poop Bags Bionedbrydelige  120stk

Bionedbrydelige Høm-Høm Poser perfekt til at hjælpe Moder Natur og miljøet!

PooP Bags Bionedbrydelige 120 stk.

PooP Bags Bionedbrydelige 120 stk.  Helt perfekt når vi tænker på miljøet. Affaldet ( Høm-Høm )   bliver jo heldigvis varetaget af Moder Natur
så hvorfor skal der bruges en Høm-Høm pose, det vil tage årevis at nedbryde?

PooP Bags Bionedbrydelige 120 stk .  er en fantastisk  mulighed, for at du vil kunne gøre en forskel og til at du kan være med til at redde miljøet, mens du holder naturen  ren.  Du behøver ikke at bruge mange penge om året for at købe nedbrydelige Poop Bags nedbrydelige Høm-Høm poser. Rent faktisk koster det samme eller mindre end andre plasttype poser og er lige stærke. Denne nedbrydelige PooP Bags Bionedbrydelige 120 stk, Høm-Høm poser, koster pr pose kun kr. 1,50,-.  Det er billigt  når man samtidig er med til at gøre en forskel i at passe på vores  Moder Natur. Hvor kan du slippe af posen?

Nogle steder vil give dig en udvalgt  beholder for hunde affald. En anden mulighed er at smide dem i den almindelige skraldespand.   Den tredje mulighed er simpelthen at skylle dem ned i toilettet, ligesom du gør med din egen, da posen er biologisk nedbrydeligt Du behøver ikke at bekymre dig dit bryde loven, eller skabe et problem for dit lokale rensningsanlæg.

PooP Bags Bionedbrydelig har numre fra 15 og ned til 1 – således du når du tager en pose automatisk ved, nu er der 5 tilbage og når der så kun er 1 stk tilbage, ved du der skal ny forsyning med på turen eller med til træning. Du vil aldrig stå uden en Høm-Høm pose. PooP Bags er både en dejlig kraftig pose, samtidig med den er stor og den har en frisk og behagelig duft.

PooP Bags Bionedbrydelige 120 stk

Indeholder: 120 poser
1. Der er 8 ruller  a 15 poser

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Poop Bags Bionedbrydelige | 120 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen