Tilbud!
Pouncearoo Frog kong KattelegetøjPouncearoo Frog kong Kattelegetøj

Pouncearoo Frog Kong

69,00 DKK

Kong Kattelegetøj

Kong har her overgået sig selv i et super smart design og med spændende detaljer. Der animere din kat til leg og hygge tid.

 

Pouncearoo Frog Kattelegetøj

Pouncearoo GFrog Kong kattelegetøj. Når kun det bedste er godt nok når din bedste ven skal forkæles

Pouncearoo Frog Kong kattelegetøj der giver megen glæde. Her  er let evende og bevægelig stykke legetøj til din kat. Stor blød legetøjsfrø, der har med ben med  skramlende lyd i. Her er der et stykke legetøj ,der har fylde og som giver,  din kat noget at holde fast i. Derfor er det allerede et kæmpe hit og intet mindre end årets julegave. Vi kan kun sige, at her er der tale om lækre kvalitets matrialer og et kattelegetøj.  Der med sine fine detaljer. Ender ud med et fantastisk lækkert stykke legetøj. Vil du gerne se mere af vores udvalg i kattelegetøj, kan du se mere her 

Mål: Krop
Mål: m/ben

Kattelegetøj – Aktiveringslegetøj – Naturlegetøj Organic

For at dække ovenstående bedst muligt finder du blandt andet natur- og aktiverings legetøj. Din kat er intelligent – lad den ikke kede sig. Specielt indekatte har behov for sanselegetøj eller stimuleringelegstøj, naturlegetøj  og Organic legetøj, der kan stimulere jagt instinktet. Hos Jekashundogkat.dk finder du de nævnte produkter til en billig pris. Hvis du har brug for nogle specifikke anbefalinger til legetøj, der dækker  specifikke sanselegetøj og stimuleringdområder, så kontakt os gerne.  Du kan følge os på Facebook Her eller på instagram Her @jekashudogkat  ( jekas logo er på profilen)

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pouncearoo Frog Kong”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen