ProfDog Dressurline

179,00 DKK

Prof Dog Dressurline – <Dressurlinen er 2,5 meter i længden med 3 forskellige indstillinger og kraftige karabinhager i begge ender.

Varenummer (SKU): 92-0005-O Kategori: Tags: , , ,
ProfDog Dressurline

ProfDog Dressurline er 2,5 meter i længden med 3 forskellige indstillinger og kraftige karabinhager i begge ender.  Dressurlinen en del af grundtil hunde ejeren, der ønsker et godt, solidt produkt til at træne sin hund. Men den er mindst ligeså god til jægeren, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Hos Team jekas  kan vi 100% stå inde for kvaliteten fra Profdog, og vi anbefaler samtlige af vores kunder at købe produkter fra dette mærke. Det er enkelt og brugervenligt, og som navnet antyder, kan denne line sagtens benyttes af professionelle.

  • Farver Sort og Orange
  • L:2,5 m x B2,25 cm

Du kan også eventuelt tage et kig på, hvor navnet til linen er inspireret fra i denne video. Hvis du i stedet er på udkig efter en retriever line; så kig endelig på denne lækre læder retriever line.

Vi kan tilbyde mange forskellige produkter til hunde træningen. Vi har alverdens fantastiske ting til jægeren, der bare vil og skal have det bedste. Men vi har også til den almene hunde træning. Surf endelig rundt på vores webshop; du vil blive overrasket over, hvor meget vi kan tilbyde dig. Vi sidder naturligvis også altid klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl. Du er altid velkommen til at kontakte  hvis du har sprøgsmål.

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ProfDog Dressurline”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen