READY-TO-USE-KOVALINEREADY-TO-USE-KOVALINE

Ready To Use Kovaline

129,00 DKK199,00 DKK

Ready to use 

Renser, plejer og beskytter huden. KovaLine RTU Ready To Use er lige klar klar til brug. Det kan bruges på huden af alle dyr for bedre pleje.

Ryd
Varenummer (SKU): kL004-2 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

KovaLine RTU Ready To Use

KovaLine RTU Ready To Use – Plejeprodukter fra Kovaline RTU klar til brug  – Færdigblandet KovaLine brugsopløsning – Kan bruges til alle dyr med irriteret hud.

I ethvert Kovaline-produkt til dyr, er der de samme virksomme virkstoffer. Der er alene applikationsformen til forskel (hvordan det skal bruges) – mangfoldigheden i muligheden for anvendelse gør Kovaline til en uundværlig del af husapoteket til dyrene. Kovline indeholder tensider (sæber), allantoin, olie og voks. Det indeholder ingen farmaka.

Ready To Use – Kovaline

Tensider er sæber, som aktivt løfter skidtet ud af såret eller den urene hud/eksem. Allantoin, som man også finder i moderkagen, har 3 gode egenskaber. Det fungerer som peeler og renser de urenheder, såsom at trimme sårkanter mv, som tensiderne ikke kan. Dernæst er allantoin cellefremmende, hvilket betyder at der stimuleres til cellevækst og dermed heling. Sidst er allantoin en naturlig kløestiller, hvilket betyder at såret/eksemen får ro til helingsprocessen.

Sidst indeholder Kovaline en olie og en voks. Disse to komponenter smelter sammen til et netværk, som et usynligt plaster med flere fordele. Dels er plastret permeabelt for ilt, hvilket betyder, at der tilføres ilt under plastret og tilfører ilt til helingsmiljøet. Dernæst holder plastret på fugt, hvilket betyder, at helingsmiljøet ikke tørrer ud og dermed undgås sprækker, som ellers ville være indgangsport for nye bakterier. Og til sidst er plastret en barriere mod bakterier i sig selv.

Kovaline er intet hokus-pokus-produkt, men alene et produkt baseret på naturlige ingredienser der blot understøtter helingsprocesser i kroppen og samtidig virker kløestillende, der giver såret/eksemen ro til heling og sidst beskytter mod yderligere infektion. Dato på produkterne er produtions dato og varen kan holde 2 år efter denne dato.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.1 kg
Milliliter

150ml, 300ml

Dyr

Gnaver, Hest, Hund, Kat

Funktion

Pleje

Mærke

Kovaline

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ready To Use Kovaline”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen