Redningsvest Hurtta Life Savior - Outdoor - Billig Hos Jekas
Redningsvest-hurtta-Life-Savior-outdoor-jekashundogkat.dkRedningsvest-hurtta-Life-Savior-outdoor-jekashundogkat.dk

Redningsvest hurtta Life Savior

699,00 DKK799,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Redningsvest Hurtta Life Savior Outdoor

Redningsvest Hurtta Life Savior Outdoor. En unik og stærk redningsvest i et fantastisk fobedret nyt og lækkert design fra det Finske verdens firma Hurtta. De er kendt for deres fantastiske høje kvalitet og deres unikke designs.  Team jekas er  meget tilfredse med Hurtta og vi markedsføre gerne Hurtta på grund af den meget høje kvalitet og det unikke design.  Jekashundogkat.dk har her Hurtta Life Savior Outdoor Redningsvest som en favorit .

Det reflekterende stof og 3M reflekser på ryggen gør hunden meget synlig i mørket.
Dette produkt er designet for og til  svømning, redningsarbejde, sejlads, jagt og genoptræning,  I vesten er der lavet et mærke hvor man som hundeejer kan skrive sine data f.eks. som navn og telefonnummer.

Flydeevnen af denne redningsvest er  blevet gennem testet af det Finske Helbreds institut. Et stærk og justerbart bælte og en stærk front gør at vesten let kan tilpasses hunden. Ryggen på vesten er designet med et kraftig og  stærkt håndtag, sådan du kan styre eller hjælpe din hund  eller løften den op af vandet. En beskyttende mave sektion fordeler hundens vægt over et større område og holder vesten nænsomt og sikkert på plads.

Hurtta Life Savior Outdoor

Vesten er fantastisk og et must hvis man elsker vandet og skal nyde det sammen med sin hund. Vi bruger selv Hurtta redningsveste på vores familie hunde da vi bor tæt på hav og fjor.  Vi har dem sågar med på ferien. Det er fantastisk at opleve glæden ved at færdes ved Hav og Fjor med sin hund og vide den altid er sikker.

  • Vi er til for dig og dine kæledyr
  • Se en inspirende video

Her en smart og stærk Redningsvest, en ny moderniseret redningsvest til hunde. Den er ideel for svømning, livredning, genoptræning, sejlads og jagt. Det specielle design gør at vesten er meget let og behagelig. Designet af vesten sikrer fri bevægelse for hunden i vand og på land. Meget let. Justerbar strop som sikrer en behagelig pasform, Et robust håndtag, Navneskilt

Hurtta Redningsveste findes til hunde i alle størrelser  og  vægt:

  • Til hunde mellem 0 – 5 kg (halsmål mellem 23 og 31 cm) (brystmål mellem 31 og 39 cm)
  • Til hunde mellem 5 – 10 kg (halsmål mellem 33 og 43 cm) (brystmål mellem 49 og 61 cm)
  • Til hunde mellem 10 – 20 kg (halsmål mellem 41 og 49 cm) (brystmål mellem 63 og 76 cm)
  • Til hunde mellem 20 – 40 kg (halsmål mellem 47 og 58 cm) (brystmål mellem 80 og 103 cm)
  • Til hunde mellem 40 – 80 kg (halsmål mellem 57 og 76 cm) (brystmål mellem 93 og 113 cm)

Hvorfor Redningsvest Hurtta Life Savoir outdoor

Hurtta Redningsvest er r pakket i en tæt pose og her fylder  selve vesten  ikke meget. Hals stropperne er bukket ind i selve vesten. Det gør den ret let af opbevare i modsætning til den forrige model. Vesten er smart og virkelig  let.  Yderstoffet er flot og i en tæt 100% polyester som er blød og fyldt med unikke detaljer i de flotte syninger. Halsen er lavet længere så redningsvesten den sidder bedre på hunden end den forrige. Selve halsen har nu fået et solidt click spænde som ovni købet er det justerbart. Den velcro der sætter hals beskyttelsen på plads sidder godt fast og er bred. Bestemt et stort plus med den nye hals. De to store kraftige flyde stykker som er i vesten er riflet indeni og sidste nyeste teknologi indenfor flyde veste. Det er et let materiale som bare holder form og hunden oppe.

Stykket på maven er meget bredt men ikke så bredt at det hæmmer hundens bevægelses frihed. Det holder stadig  drengene mandhood udenfor dragten. Mavestykket fordeler et løft i håndtaget rigtig fint over et stort stykke af maven. Invendigt på stoppet ind mod hunden er der indsyet et lækkert og tæt stykke mesh stof. Det gør den yderligere komfortabel, blød og ultra let. Mavestykket lukkes af to brede velcrobånd og der er stadigvæk de to justerbare click spænder. Håndtaget er meget kraftig, bredt og dog alligevel blødt og fast. Nu kan man løfte hunden uden at stå med håndtaget i hånden og mangle hunden. .her har hurtta også en kraftig ring i halsbåndet til fastgørelse af linen.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

KG

0-5 kg, 5-10 kg, 10-20 kg, 20-40 kg, 40-80 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Redningsvest hurtta Life Savior”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen