Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

15%

Reflekterende Halsbånd

38,95 DKK 32,95 DKK

Synlighed i mørket

Reflekterende katte halsbånd med Cat Safe sikkerhedslås og med mulighed for at skrive ejerens adresse.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Reflekterende kattehalsbånd

Reflekterende kattehalsbånd med Cat Safe sikkerhedslås. Åbner sig hurtigt, hvis katten sidder fast i noget. Kattehalsbåndet fra Dogmann er udstyret med en lille bjælde (hvilken vi anbefaler at tage af, da katten kan blive forvirret af lyden). Kattehalsbåndet er udstyret med mulighed for, at du kan justere den ønskede længde op til 30 cm. Super fin  halsbånd i en fin kvalitet, med sans for detaljer. Reflekterende katte halsbånd der gør din kat synlig i mørket.

Med et katte halsbånd til frit løbende katte,  viser du ejerskab.  På den måde ser de mennesker din kat møder, at der er ejer til katten.  Derfor er det altid en god ide, at købe et katte halsbånd til fritgående kat. Det må gerne være reflekterende, sådan katten kan ses om dagen og i mørket. Uanset om du har chippet eller øremærket din kat, eller du ikke har.  så er det  vigtigt at have et halsbånd på den, når den færdes ude i naturen. Så giv din kat og dig selv sikkerhed ved at have et halsbånd på katten.

ID-tegn eller Kattetegn

Vi anbefaler, at du som katte ejer overvejer at købe et kattetegn til din kat. Kattetegn forøger dine chancer for at få din firbenede pels ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Hos jekas.dk har vi ID-tegn og katte tegn i høj kvalitet og til fornuftige penge. Du kan se vores udvalg Her. 

Team Jekas – din sparrings partner

Har du spørgsmål til Vores team er du velkommen til at ringe til os eller du kan sende en mail Her.  Du kan dele dine indkøb med Team jekas ved at @jekashundogkat eller du kan følge os på facebook eller Her. 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reflekterende Halsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0